ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά στη Δικτυακή Πύλη (ΔΠ) c-gaia.gr και στις υπηρεσίες που προσφέρει στους εγγεγραμμένους χρήστες. Η εγγραφή και η παροχή των υπηρεσιών αυτών προϋποθέτει ή/και συνεπάγεται τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφεξής προσωπικών δεδομένων) των χρηστών της ΔΠ c-gaia.gr.
Επισημαίνεται ότι ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή προσωπικά δεδομένα νοούνται από την οικεία νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ εφεξής ΓΚΠΔ) εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν ένα προσδιορισμένο ή – επί τη βάσει κάποιων χαρακτηριστικών – προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο των δεδομένων). Πληροφορίες που αφορούν νομικά πρόσωπα και ομάδες προσώπων ή πληροφορίες στατιστικού χαρακτήρα, από τις οποίες δεν είναι δυνατή η αναγωγή σε προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο, δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι απολύτως συμβατή με τον ΓΚΠΔ και την  Ελληνική Νομοθεσία και αποσκοπεί στο να σας ενημερώσει σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από εσάς κατά τη χρήση της ΔΠ c-gaia.gr.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, ανακοινώνοντας οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση με σαφή και πρόδηλο τρόπο μέσω της ΔΠ c-gaia.gr.  Με την είσοδο στην ΔΠ οι χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Υπεύθυνος φορέας
Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες λειτουργίας και τους σκοπούς της παρούσας ΔΠ είναι η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ. Στους παρακάτω όρους θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά το είδος, τον σκοπό της χρήσης των προσωπικών δεδομένων σας, την προστασία τους, αλλά και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ AE διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών της ΔΠ, που της γνωστοποιούνται από τους ίδιους εκουσίως μέσω των αιτήσεων εγγραφής και απόκτησης πρόσβασης (μέσω παροχής ονόματος χρήστη και συνθηματικού) στις υπηρεσίες της ΔΠ, τις οποίες υποβάλλουν, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση, βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών της καθώς και για στατιστικούς σκοπούς. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγει και τηρεί σε αρχείο η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ AE είναι τα ακόλουθα:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Όνομα πατέρα και μητέρας
  • Αριθμός Ταυτότητας
  • Επάγγελμα
  • ΑΦΜ
  • Διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου
  • Αριθμοί τηλεφώνου και τηλεομοιοτυπίας (φαξ)
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση (email)
Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας ενδέχεται να συλλεγούν αυτομάτως πληροφορίες, όπως η IP διεύθυνση (διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου) του υπολογιστή σας, ο τύπος του φυλλομετρητή σας και ο τύπος του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή.

Σκοπός και αρχές της συλλογής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ σέβεται το δικαίωμά σας να προστατεύονται το απόρρητό σας και οι πληροφορίες που σας αφορούν και για τον λόγο αυτό συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών της ΔΠ αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των σκοπών και λειτουργιών αυτής. Η επεξεργασία υπόκειται στους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και του συναφούς ενωσιακού δικαίου, της ελληνικής νομοθεσίας και των σχετικών διεθνών συνθηκών και συμβάσεων.

Επεξεργασία, χρήση και χρόνος τήρησης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παρέχετε είναι τα απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς της παροχής των υπηρεσιών της ΔΠ και της επικοινωνίας μαζί σας.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε δε θα διαθέσει, διαβιβάσει, κοινοποιήσει, δημοσιοποιήσει, ή επιτρέψει την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών της ΔΠ σε τρίτους χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή του επισκέπτη / χρήστη, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η διάθεση, διαβίβαση, κοινοποίηση, δημοσιοποίηση, ή η παροχή πρόσβασης προβλέπεται από τον νόμο ή δικαστική απόφαση.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε δύναται να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των προσωπικών δεδομένων που της έχουν γνωστοποιήσει οι επισκέπτες / χρήστες για στατιστικούς σκοπούς, καθώς και προς τον σκοπό της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών της.
Ενδέχεται να κοινοποιούμε σε τρίτους συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της πλατφόρμας μας ή για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα μας, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, λειτουργική και μηχανογραφική εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν κοινοποιούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτα μέρη.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ δύναται να αναθέσει τη φιλοξενία της ΔΠ, καθώς και εργασίες διαχείρισης, ανάπτυξης και συντήρησης σε τρίτες εταιρείες, οι οποίες εφόσον και στον βαθμό που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα ή έχουν πρόσβαση σε αυτά έχουν τον ρόλο του «εκτελούντος την επεξεργασία», όπως αυτός ορίζεται στον ΓΚΠΔ και οι οποίες δεσμεύονται για την τήρηση της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τις συνεργαζόμενες εταιρείες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Η παρούσα ΔΠ περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ AE για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.
Με τη συγκατάθεσή σας η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων. Μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να διαγραφείτε από τη λίστα επικοινωνίας. Στην περίπτωση αυτή τα δεδομένα που έχουν καταχωριστεί για τον ως άνω σκοπό διαγράφονται.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ AE θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας. Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή κι επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία, εκτός εάν η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη ή συμβατική υποχρέωσή μας ή για την άσκηση, θεμελίωση ή υπεράσπιση δικαιωμάτων.

Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια
Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στη ΔΠ είναι απολύτως εμπιστευτικά και τηρούνται μονάχα για τις ανάγκες αυτής της επικοινωνίας και την παροχή των υπηρεσιών της ΔΠ σε εσάς.
Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας είναι για μας απόλυτη δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση και επάρκεια των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ποιά είναι τα δικαιώματα σας;
Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν περιλαμβάνουν:
  • Πρόσβαση στα δεδομένα σας. Οποτεδήποτε μας το ζητήσετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
  • Δικαίωμα διόρθωσης. Οποτεδήποτε θελήσετε μπορείτε να διορθώσετε, συμπληρώσετε και να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά δεδομένα σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
  • Δικαίωμα διαγραφής. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας και εναντίωσης. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας ή να εναντιωθείτε σε αυτήν και να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ δεσμεύεται να σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία για τους λόγους της καθυστέρησης και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.
Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας στα γραφεία της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ AE, στην διεύθυνση Κηφισίας και Παραδείσου 2, Μαρούσι Αττικής ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Σας επισημαίνουμε ότι, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Επικοινωνία
Για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει αναφορικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
Τι είναι τα cookies;
Για την καλύτερη λειτουργία των ιστοτόπων μας χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία αποθηκεύει ένας ιστότοπος όταν τον επισκέπτεστε στον υπολογιστή σας, το κινητό σας, ή όποια άλλη υπολογιστική συσκευή χρησιμοποιείτε για την περιήγησή σας και αναγνωρίζουν τη συσκευή σας σε επόμενες επισκέψεις.
Τα cookies προβαλλόμενου ιστότοπου είναι cookies που τοποθετούνται από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε και μπορούν να αναγνωστούν μόνο από τον συγκεκριμένο ιστότοπο. Επιπλέον, ο ιστότοπος ενδέχεται να χρησιμοποιεί εξωτερικές υπηρεσίες, οι οποίες επίσης τοποθετούν τα δικά τους cookies, τα λεγόμενα cookies τρίτων.

Τα cookies που χρησιμοποιούνται ανήκουν σε δύο κατηγορίες:
  • Session cookies: Παραμένουν στη συσκευή σας κατά τη διάρκεια που είστε συνδεδεμένοι στον ιστοτόπο.
  • Persistent cookies: Παραμένουν στη συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή μέχρι να τα διαγράψετε.
Τα μόνιμα cookies είναι cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και δεν διαγράφονται αυτόματα μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, σε αντίθεση με τα cookies περιόδου λειτουργίας, τα οποία διαγράφονται μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
Κάθε φορά που επισκέπτεστε τους ιστότοπους μας, θα σας ζητηθεί να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε τα cookies.
Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει μαζί σας, δεν δίνουν πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία σας, ούτε προκαλούν βλάβη στον υπολογιστή σας. 

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;
Τα cookies χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή / και σελίδων της ΔΠ, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP) του υπολογιστή σας, τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης / χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες αυτού του είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα  της ΔΠ συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο επισκέπτης / χρήστης της και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοτόπους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει μέσω της χρήσης της ΔΠ.
Ο επισκέπτης / χρήστης της ΔΠ μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (webbrowser) κατά τέτοιο τρόπο, ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του ενδέχεται να έχει μειωμένη ή και καθόλου περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.
Οι ιστότοποί  μας χρησιμοποιούν κυρίως cookies προβαλλόμενου ιστότοπου, που εγκαθίστανται και διαχειρίζονται από την Εταιρεία μας αλλά και cookies  τρίτων μερών, που εγκαθίστανται και διαχειρίζονται από τρίτους, σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου.
Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, εκτός των απολύτως απαραίτητων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Γενικά υπάρχουν οι παρακάτω κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούνται στους ιστοτόπους μας.

Απαραίτητα λειτουργικά cookies
Τα αναγκαία cookies, είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία των ιστοτόπων μας, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες τους. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μην χρησιμοποιείται αυτά τα cookies, ενδέχεται να επηρεαστεί η αποτελεσματική λειτουργία των ιστοτόπων μας.
Λειτουργικά Cookies
Αυτά τα cookies επιτρέπουν στους ιστοτόπους μας  να θυμούνται τις επιλογές σας, όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή τη περιοχή, ώστε να παρέχουν βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Τα λειτουργικά cookies δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των ιστοτόπων μας, αλλά αν δεν τα δεχθείτε, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα τους και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο τους.
Google Analytics
Οι ιστότοποί μας χρησιμοποιούν την υπηρεσία Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google, η οποία χρησιμοποιεί cookies για την καταγραφή επισκεψιμότητας των ιστοτόπων μας.
Τα δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση των cookies, όπως η διάρκεια της επίσκεψης στους ιστοτόπους μας, ο τύπος του περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείται, η τοποθεσία από την οποία προήλθε η επίσκεψη και η συχνότητά τους, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε διακομιστή Google στις Η.Π.Α.
Οι ιστότοποί μας χρησιμοποιούν τη ρύθμιση "anonymizeIp" για να καταστήσει τη διεύθυνση IP ανώνυμη, έτσι ώστε μόνο οι συντομεύσεις διευθύνσεων IP να αποθηκεύονται και να αναλύονται από την Google.
H υπηρεσία Google Analytics ανήκει στην εταιρεία Google Inc., η οποία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πλαίσιο Privacy Shield, το οποίο παρέχει τα κατάλληλα εχέγγυα για τη συμμόρφωσή της με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Analytics μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τους σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της Google.
Έχετε τη δυνατότητα να αποκλείσετε συνολικά τη συλλογή δεδομένων σας μέσω Google Analytics, εγκαθιστώντας στο browser (φυλλομετρητή) σας το πρόσθετο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Πώς να διαχειριστείτε τα cookies;
Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να ανακαλείτε, όποτε το θελήσετε, τη συγκατάθεση σας ή να εναντιωθείτε στη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας,  να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα cookies.
Μπορείτε να διαχειρίζεστε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τα cookies που καταγράφονται κατά την περιήγησή σας στους ιστοτόπους μας, προσαρμόζοντας χειροκίνητα ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας. 

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση cookies;
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org

Αλλαγές στην Πολιτική cookies
Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση. 

Επικοινωνία
Για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει αναφορικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 
 

                                          


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2018 | Όροι χρήσης παροχής υπηρεσιώνΠολιτική Προστασίας Προσωπικών ΔεδομένωνΕπικοινωνία