2 μέρες63 Δημοσιεύσεις‚27 Χορηγοί27 Ομιλητές«πάνω από 600 σύνεδροι»
Σχόλια
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΡΕΛΛΙΑΣ
Εκτροφή - Εμπόριο Σαλιγκαριών

«Αξιόλογη προσπάθεια, Ολοκληρωμένη θεματολογία σε περιόδους που η πληροφόρηση σχετικά με τον κλάδο έχει περάσει προ πολλού στα όρια της...παραπληροφόρησης!»
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗΣ
Αγρότης

«Δυστυχώς δεν θα παρευρεθώ λόγω απόστασης.Μακάρι να συνεχίσετε την προσπάθεια ενημέρωσης των αγροτών και ελπίζω να δώσετε την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω στο καίριο ζήτημα της νέας ΚΑΠ και άνθρωποι από τον αγροτικό κόσμο.»
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣ
ΚΕΑ Λιβαδειάς

«Γίναμε χορηγοί της προσπάθειάς σας γιατί πιστεύουμε ότι το μέλλον του αγροτικού κόσμου είναι στους συνεταιρισμούς.
Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε.»
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ
Πρόεδρος, ΕΑΣ Αμφίκλειας

«Οι οργανώσεις παραγωγών γίνονται πρώτη φορά θέμα συνεδρίου. Φαίνεται ενδιαφέρον.»
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ
ΚΕΑ Ερυθρών

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Αποτελεί μια συνολική απεικόνιση του ελληνικού αγροτικού κόσμου.Αυτό το Συνέδριο είναι μια μοναδική ευκαιρία να κλείσει το χάσμα μεταξύ των φορέων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική γεωργία.Ο αγροτικός τομέας είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά για χώρες όπως η Ελλάδα.»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΕΝΤΖΟΣ
Υπεύθυνος ΚΕΑ Ρεθύμνου

«Έλαβα την πρόσκλησή σας για το συνέδριο που διοργανώνετε. Η συμμετοχή μας από το ΚΕΑ Ρεθύμνου είναι δεδομένη. Ελπίζουμε να βγει κάτι καλό από αυτή την προσπάθεια.»

Δείτε όλα τα σχόλια ›
Νέα
 • Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

  GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ

  Συνεχίστηκαν οι εργασίες του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή συνέδρων. Την δεύτερη ημέρα εργασιών ο Δημήτριος Ιατρίδης...

  περισσότερα ›

 • Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (φωτογραφίες)

  Σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου για την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας που διοργανώνει η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο Συνεδριακό Κέντρο «Εξέλιξη» στο Καστρί. Πάνω από 500...

  περισσότερα ›


VideoΔηλώσεις
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεωπόνος-Μελετητής

«Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι πραγματικά κάτι καινούργιο. Εισάγει μια νέα γνώση στην ελληνική γεωργία. Ως μελετητές, παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον τις εξελίξεις και αντλούμε πληροφορίες.»
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΣ
Χημικός, Αθηναϊκή Ζυθοποιία

«Σε μικρό χρόνο, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ έχει καταφέρει πάρα πολλά. Νομίζω είναι κάτι που έλειπε και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ. Είμαι αισιόδοξος.»
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Πρόεδρος, EUROAGRO ΑΕ

«Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι από τα πιο οργανωμένα συνέδρια που έχω παρευρεθεί. Είναι ένα καλό εφαλτήριο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δίνει την προστιθέμενη αξία στο αγροτικό προϊόν.»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΣ
Αντπρόεδρος, ΣΕΚ

«Το συνέδριο είναι χρήσιμο και ουσιαστικό. Η εμπλοκή της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι μια πολύ θετική εξέλιξη, αρκεί να είναι ουσιαστική και όχι "τύποις". Τα σημάδια που διαφαίνονται από τις εργασίες του συνεδρίου είναι ενθαρρυντικά, επομένως είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.»
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΟΤΙΝΑΣ
Πρόεδρος Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας

«Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι ο φορέας που επιβάλλεται να συμβάλει ώστε να φτάσει η χώρα μας στο επίπεδο των βορείων χωρών. Περιμένουμε δράσεις και αναμένουμε το καλύτερο.»
ΕΙΡΗΝΗ ΑΙΜΟΝΙΩΤΗ
Δημοσιογράφος ΑΚΡΟΑΜΑ 99,8

«Θετικές οι εντυπώσεις, έχουμε όμως χορτάσει από πολύ μεγάλα λόγια. Είμαστε όλοι επιφυλακτικοί και νομίζω ότι καλά κάνουμε. Θέλουμε πράξεις..»

Δείτε όλες τις δηλώσεις ›

 

 


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2014 | Διοργάνωση | Επικοινωνία