2 μέρες63 Δημοσιεύσεις‚27 Χορηγοί27 Ομιλητές«πάνω από 600 σύνεδροι»
σχόλια
Για να αποστείλετε σχόλιο σχετικά με το συνέδριο παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:


Όνομα
Invalid Input
Επίθετο
Invalid Input
Ιδιότητα
Invalid Input
Email
Invalid Input
Κείμενο *
Invalid Input


Προηγούμενα σχόλια
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ
Συνεργάτης Κέντρου Επιχειρηματικότητας Καρδίτσας - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«Συγχαρητήρια σε όλους τους οργανωτές και εισηγητές του συνεδρίου. Μια σημαντική πρωτοβουλία σε μια κομβική χρονική περίοδο για την Αγροτική Ανάπτυξη.»
ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΔΕΚΗ
Έμπορος

«Kάθε πηγή πληροφόρησης που αφορά τα ποιοτικά αγροτικά ελληνικά προϊόντα είναι πάντοτε ελκυστική. Η συνάθροιση επαγγελματιών του χώρου πάντα φέρνει ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Θα σας δούμε όλους στο Καστρί.»
ΤΑΣΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Rhizoma Olive Oil

«Βιώσιμη καλλιέργεια στην Ελλάδα. Μετά από πολύ καιρό ένα συνέδριο για την πραγματική γεωργία. Πολύ ενδιαφέρον. Θα είμαι εκεί όλος αυτιά και διάθεση για συνεργασίες.»
ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
Υπάλληλος Subsidy, ΚΕΑ Αταλάντης

«Είμαστε αρωγοί σε κάθε σας προσπάθεια και ευελπιστούμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το συμφέρον των αγροτών.»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΕΑ Αταλάντης

«Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που αφορούν τη ΝΕΑ ΚΑΠ αλλά και γενικότερα τον αγροτικό κόσμο ευελπιστούμε με το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο να θιχτούν καίρια ζητήματα και να παρουσιαστούν δράσεις και τρόποι αντιμετώπισης ώστε να μπορέσουμε να είμαστε στο πλευρό του αγρότη όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι!»
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΓΙΩΤΗΣ
Γεωπόνος

«Εύχομαι καλή επιτυχία στο συνέδριο, το οποίο πραγματικά έρχεται να καλύψει πολύ σημαντικά θέματα του αγροτικού τομέα. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και καλό είναι τέτοιες προσπάθειες να οργανωθούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.»
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣ
ΚΕΑ Λιβαδειάς

«Γίναμε χορηγοί της προσπάθειάς σας γιατί πιστεύουμε ότι το μέλλον του αγροτικού κόσμου είναι στους συνεταιρισμούς. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε.»
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ
ΚΕΑ Λιβαδειάς

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Πλήρες πρόγραμμα, με ξεκάθαρο περιεχόμενο που καλύπτει τα πάντα. Αποτελεί μια συνολική απεικόνιση του Ελληνικού αγροτικού κόσμου.»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗΣ
Τεχνολόγος, Γεωπόνος - Νέος Αγρότης

«Δυστυχώς δεν θα παρευρεθώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.Οι αλλαγές στη νέα ΚΑΠ ,σηματοδοτούν μια νέα εποχή στον αγροτικό τομέα. Ελπίζω το 1ο πανελλήνιο συνέδριο,να δοσεί το εφαλτήριο στο ''μέλλον'' της ελληνικής γεωργίας και οικονομίας για δράση.»
ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
Διευθυντής, Α.Σ Αιχμέας

«Η Αγροτική Ανάπτυξη είναι επίκαιρο και ιδιαίτερα σημαντικό θέμα αυτή την περίοδο για την χώρα μας. Ελπίζω να θιχτούν καίρια ζητήματα στο συνέδριο, να προσδιοριστούν δράσεις και συνεργασίες και να υποστηριχθεί η υλοποίησή τους έτσι ώστε να μην είναι...ένα ακόμα συνέδριο.»
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ
Γραμ.Υποστήριξη

«Η αγροτική ανάπτυξη είναι επίκαιρο και έντονο θέμα. Ελπίζω να θιχτούν καίρια ζητήματα στο συνέδριο.»
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΕΣΤΗ

«Ελπίζω οι προσκεκλημένοι ομιλητές στο συνέδριο να θέσουν τις βάσεις για τις πρωτοποριακές αλλαγές που έχει τόσο ανάγκη ο αγροτικός τομέας.»
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗΣ
Αγρότης

«Δυστυχώς δεν θα παρευρεθώ λόγω απόστασης.Μακάρι να συνεχίσετε την προσπάθεια ενημέρωσης των αγροτών και ελπίζω να δώσετε την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω στο καίριο ζήτημα της νέας ΚΑΠ και άνθρωποι από τον αγροτικό κόσμο.»
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ
Accounting management, ΚΕΑ Λιβαδειάς

«Aυτό το Συνέδριο είναι μια μοναδική ευκαιρία να κλείσει το χάσμα μεταξύ των φορέων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική γεωργία.»
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

«Ειναι καιρός η ελληνική αγροτική κοινότητα να βγεί προς τα έξω. Ας ειναι μια αρχή.»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΕΑ Λιβαδειάς - Υπάλληλος INSURANCE

«Ο αγροτικός τομέας είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά για χώρες όπως η Ελλάδα. Τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως το εν λόγω συνέδριο, είναι πάντα ευπρόσδεκτες.»
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗ
ΚΕΑ Λιβαδειάς

«Ελπίζω το 1ο πανελλήνιο συνέδριο να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στον αγροτικό κόσμο.»
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΚΕΑ Λιβαδειάς

«Πάντα χαιρετίζουμε τέτοιες ενέργειες. Θα συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά.»
ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
Υπάλληλος GAIA Subsidy, ΚΕΑ Λιβαδειάς

«Η ελληνική γεωργία φαίνεται να έχει μέλλον. Καλή προσπάθεια.»
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ
Οικονομολόγος - Υπεύθυνος οικονομικών ΚΕΑ

«Το 2015 θα φέρει αλλαγές. Στο ΚΕΑ Ρεθύμνου ελπίζουμε μέσω τις ενδιαφέρουσας προσπάθειά σας να τις μάθουμε και να πάρουμε απαντήσεις για φλέγοντα ζητήματα.»
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΧΑΛΒΑΤΖΗ
ΚΕΑ Ρεθύμνου

«Το πρόγραμμα του συνεδρίου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αγγίζει και αφορά όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες του τομέα. To ΚΕΑ Ρεθύμνου, χαιρετίζει αυτήν την προσπάθεια.»
ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Γεωπόνος - Υπεύθυνος ΣΔΠΑΠ

«Πάντα χαιρετίζουμε τέτοιες ενέργειες. Το ΚΕΑ Ρεθύμνου Θα συμμετέχει με μεγάλη χαρά.»
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΔΙΝΟΣ
Επικεφαλής ΚΕΑ Ρεθύμνου

«Λάβαμε την πρόσκλησή σας για το ενδιαφέρον συνέδριο που διοργανώνετε. Θα παραβρεθούμε από το ΚΕΑ Ρεθύμνου Ελπίζουμε ότι αξίζει τον κόπο!»
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ
Πρόεδρος, ΕΑΣ Αμφίκλειας

«Οι οργανώσεις παραγωγών γίνονται πρώτη φορά θέμα συνεδρίου. Φαίνεται ενδιαφέρον.»
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ
ΚΕΑ Ερυθρών

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Αποτελεί μια συνολική απεικόνιση του ελληνικού αγροτικού κόσμου.Αυτό το Συνέδριο είναι μια μοναδική ευκαιρία να κλείσει το χάσμα μεταξύ των φορέων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική γεωργία.Ο αγροτικός τομέας είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά για χώρες όπως η Ελλάδα.»
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΡΕΛΛΙΑΣ
Εκτροφή - Εμπόριο Σαλιγκαριών

«Αξιόλογη προσπάθεια, Ολοκληρωμένη θεματολογία σε περιόδους που η πληροφόρηση σχετικά με τον κλάδο έχει περάσει προ πολλού στα όρια της...παραπληροφόρησης!»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΕΝΤΖΟΣ
Υπεύθυνος ΚΕΑ Ρεθύμνου

«Έλαβα την πρόσκλησή σας για το συνέδριο που διοργανώνετε. Η συμμετοχή μας από το ΚΕΑ Ρεθύμνου είναι δεδομένη. Ελπίζουμε να βγει κάτι καλό από αυτή την προσπάθεια.»
ΙΟΥΛΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
Τεχνολόγος - Γεωπόνος

«Για τους εργαζόμενους είναι πολύ δύσκολη η παρακολούθηση του συνεδρίου επειδή θα πραγματοποιηθεί τις δυο καθημερινές μέρες. Δεν θα μπορούσε να γίνει το σαββατοκύριακο;»

 


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2014 | Διοργάνωση | Επικοινωνία