2 μέρες63 Δημοσιεύσεις‚27 Χορηγοί27 Ομιλητές«πάνω από 600 σύνεδροι»
δηλώσεις
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεωπόνος-Μελετητής

«Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι πραγματικά κάτι καινούργιο. Εισάγει μια νέα γνώση στην ελληνική γεωργία. Ως μελετητές, παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον τις εξελίξεις και αντλούμε πληροφορίες.»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Εκπρόσωπος ΑΓΡΟ.ΚΤΗ.ΜΕΛ. Κύμης- Αλιβερίου

«Από θέμα οργάνωσης,εχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Πρώτη φορά λαμβάνω μέρος σε τέτοιου είδους συνέδριο,το οποίο έχει ως σκοπό την συνοχή και την ένωση του πρωτογενούς τομέα για ένα καλύτερο αύριο.»
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΔΟΓΓΟΣ
Μέλος, ΑΣ Καρδίτσας "Η νέα ένωση"

«Το συνέδριο είναι ενημερωτικό,Θα ήθελα πάντως να εμβαθύνει περισσότερο στα επιμέρους θέματα ενόψει της Νέας ΚΑΠ.»
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πρόεδρος,Α.Σ Ιωαννίνων  

«Συγκεντρώσεις τέτοιου τύπου είναι χρήσιμες για τον αγροτικό χώρο και είναι καλό είναι να γίνονται πιο συχνά και σε επίπεδο περιφερειών. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ βοηθάει ουσιαστικά τον αγρότη.»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Διευθύνων Σύμβουλος Agron Α.Ε

«Έχουν προσέλθει πάρα πολλοί σημαντικοί άνθρωποι και η συζήτηση είναι καλή. Θα προτιμούσα λίγο καλύτερες εγκαταστάσεις. Πολύ καινοτόμος η προσέγγιση της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.»
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΣ
Χημικός, Αθηναϊκή Ζυθοποιία

«Σε μικρό χρόνο, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ έχει καταφέρει πάρα πολλά. Νομίζω είναι κάτι που έλειπε και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ. Είμαι αισιόδοξος.»
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Πρόεδρος, EUROAGRO ΑΕ

«Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι από τα πιο οργανωμένα συνέδρια που έχω παρευρεθεί. Είναι ένα καλό εφαλτήριο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δίνει την προστιθέμενη αξία στο αγροτικό προϊόν.»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΣ
Αντιπρόεδρος, ΣΕΚ

«Το συνέδριο είναι χρήσιμο και ουσιαστικό. Η εμπλοκή της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι μια πολύ θετική εξέλιξη, αρκεί να είναι ουσιαστική και όχι "τύποις". Τα σημάδια που διαφαίνονται από τις εργασίες του συνεδρίου είναι ενθαρρυντικά, επομένως είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.»
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ
Γεωπόνος, ΚΥΚΝΟΣ ΑΕ

«Επεξηγούνται τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν στα χέρια τους οι αγρότες και με τα οποία πλέον μπορούν να έχουν μια βιώσιμη αγροτική παραγωγή. Το εγχείρημα της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα κριθεί σε βάθος χρόνου.»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σύμβουλος - επιστημονικός συνεργάτης ΣΕΚ

«Είναι (σσ. το συνέδριο) ένα γεγονός στο οποίο πρέπει να βρίσκεσαι. Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή πρωτοβουλία, δεδομένου ότι η "σύνδεση" της παραγωγής με την έννοια της επιχειρηματικότητας είναι κάτι που λείπει από την ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία. Η σύνθεση της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι ιδανική, έχοντας το συνεταιριστικό, το χρηματοδοτικό κομμάτι και την απαιτούμενη οργάνωση.»
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Διευθυντής, Μονοπάτι ΑΕ

«Έχουν πάρα πολυ ενδιαφέρον οι απόψεις όλων των ομιλητών. Με αφορά να ακούσω για τις ομάδες παραγωγών που είναι το μέλλον της ελληνικής γεωργίας. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μπορεί να συμβάλει στο έργο της εταιρείας μου.»
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΩΛΙΟΣ
Μέλος Δ.Σ ΠΑΣΕΓΕΣ

«Η γεωργία είναι η αιχμή του δόρατος για την Ελλάδα ώστε να βγει από την κρίση, όντας ο μοναδικός πρωτογενής της τομέας. Όποια ενημέρωση υπάρχει γύρω από τη γεωργία βοηθά να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι μια σύγχρονη υπηρεσία η οποία ηλεκτρονικά πλέον, με τα νέα συστήματα, βοηθά τον αγρότη να ολοκληρώσει το έργο του.»
ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΙΝΑΙΟΠΟΥΛΟΥ
Βιολόγος - Οδοντίαντρος

«Δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα για τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ πριν έρθουμε εδώ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που γίνεται να ανέβει το επίπεδο για τον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό πληθυσμό.»
ΕΙΡΗΝΗ ΑΙΜΟΝΙΩΤΗ
Δημοσιογράφος ΑΚΡΟΑΜΑ 99,8

«Θετικές οι εντυπώσεις, έχουμε όμως χορτάσει από πολύ μεγάλα λόγια. Είμαστε όλοι επιφυλακτικοί και νομίζω ότι καλά κάνουμε. Θέλουμε πράξεις.»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Συνταξιούχος

«Δεν είμαι ενθουσιασμένος. Υπάρχει καλή οργάνωση, ο χώρος είναι καταπληκτικός, αλλά το πρώτο κομμάτι του συνεδρίου ήταν πολύ πολιτικό και με ενοχλεί που η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ προσπαθεί να υποκαταστήσει το ΥΠΑΑΤ. Δεν της επιτρέπουμε να κάνει πολιτική, μόνο εφαρμογή.»
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΡΗΣ
Επιθεωρητής πωλήσεων ανά την Ελλάδα για τα προϊόντα της Ένωσης Ηρακλείου

«Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και βλέπω ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο για τα προϊόντα μας και γενικότερα για τα ελληνικά προϊόντα. Προσδοκούμε να βγει κάτι καλό από την όλη αυτή ιστορία. Ο ρόλος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι καλός για τους αγρότες, διότι ξέρουν που να απευθυνθούν και τι να κάνουν όσον αφορά τα δικαιώματά τους.»
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
Ιδιοκτήτρια παντοπωλείου "Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ"

«Είμαι αισιόδοξη για τον ρόλο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και πιστεύω ότι η δράση της μπορεί να είναι καθοριστική για το επάγγελμά μου. Θα μου φέρει κάποιους στόχους και προπαντός την ανάπτυξη.»
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Πρώην υπάλληλος του ΥΠΑΝ - Οικονομολόγος και επικοινωνιολόγος

«Έχουν λεχθεί ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα, θα ήθελα όμως περισσότερες τεχνικές πληροφορίες όσον αφορά τη διαχείριση των καλλιεργειών και των προϊόντων. Είναι ανάγκη να βρεθεί κανείς κοντά στο πρακτικό κομμάτι του τι είναι καλλιέργεια, τι είναι σπορά, τι είναι συγκέντρωση και στη συνέχεια το μάρκετινγκ των προϊόντων.»
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΑΒΟΣ
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας

«Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα ακούστηκαν. Έχουν σχέση με τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενή τομέα, τεκμηριώνονται επιστημονικά και είναι στόχος για μας, διότι μέχρι στιγμής στη χώρα μας ο πρωτογενής τομέας είναι εντελώς ανοργάνωτος και έχει μόνο προβλήματα.»
ΕΛΕΝΗ ΜΑΛΟΥΠΑ
Διευθύντρια Ινστιτούτων Φυτικής Παραγωγής Βορείου Ελλάδας στον ΕΛΓΟ Δήμητρα

«Εκτός από όλα όσα ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και των μικρών γευμάτων μπορέσαμε και κάναμε πολύ καλές συζητήσεις με φορείς οι οποίοι προέρχονται από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, τη NeuroPublic και την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλούς συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών.»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ
Δημοσιογράφος - Αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα Αττικής

«Θα πρέπει να ανοίξουμε τους πόρους και τις δυνατότητες για τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους. Είδα ότι εκεί κινείται και η κατεύθυνση του συνεδρίου. Δεν θέλουμε όμηρο τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο, τον θέλουμε ελεύθερο, να μπορεί να χρησιμοποιήσει μέρος του πλούτου που υπάρχει. Ναι στο επιχειρείν, δεν δαιμονοποιούμε την επιχειρηματικότητα. Χρειάζεται όμως μέτρο και προσοχή. Να μην υποκατασταθεί η λογική του συνεταιρισμού και να μην "καπελωθούν" οι αγρότες.»
ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ
Γεωπόνος - Πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος εταιρείας Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε

«Το διήμερο αυτό συνέδριο που παρευρισκόμαστε προσφέρει γνώση, υποστήριξη και αλληλογνωριμία μεταξύ όλων των δρώντων στην ελληνική γεωργία. Πιστεύω ότι τέτοιες προσπάθειες είναι πάρα πολύ καλές. Καμιά προσπάθεια οργανωμένη και σύγχρονη δεν μπορεί να την δει κανένας με κακό μάτι, διότι θα είναι κακόπιστος.»
ΤΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Γενικός διευθυντής εταιρείας ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε

«Είναι εξαιρετικό το συνέδριο. Είχε μεγάλη προσέλευση ειδικά την πρώτη ημέρα, πήγαν πάρα πολύ καλά οι ομιλίες και πιστεύω ότι θα μπορέσει να βοηθήσει πάρα πολύ τους αγρότες. Από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ χρειάζεται πρακτική προσπάθεια, δηλαδή να αποφεύγεται η πολλή θεωρητικολογία και να πηγαίνουμε στην ουσία.»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΗΣ
Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας "Μετέωρα"

«Ήταν πολύ χρήσιμο το συνέδριο. Διαφωτιστήκαμε για την επιχειρηματικότητα. Πολύ καλή ενημέρωση από πάρα πολύ καλούς τεχνοκράτες, οι οποίοι έδωσαν το μήνυμα ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε συλλογικά. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ βοήθησε να βάλουμε τους αγρότες στη συμβολαιακή γεωργία, ένα πρόγραμμα που έδωσε ανάσα.»
ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ
Πρόεδρος Α.Σ Βεροίας "Venus Growers"

«Τα θέματα του συνεδρίου είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα και προσδοκώ να βγω σοφότερος από αυτό. Πιστεύω ότι ο αντίκτυπος της παρουσίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο προσκήνιο θα είναι σημαντικός για τους συνεταιρισμούς και τα αποτελέσματα θα φαίνονται χρόνο με τον χρόνο.»
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ
Πρόεδρος Α.Σ Λευκάδας "ΤΑΟΛ"

«Είναι ευχής έργον να μην μείνουμε στα λόγια. Τα συμπεράσματα του συνεδρίου θα πρέπει να εφαρμοστούν και στην πράξη, δίνοντας την κατεύθυνση που χρειάζεται για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας. Να καταλάβει επιτέλους ο Έλληνας αγρότης ότι κάποιοι ασχολούνται με αυτόν.»
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΟΤΙΝΑΣ
Πρόεδρος Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας

«Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι ο φορέας που επιβάλλεται να συμβάλει ώστε να φτάσει η χώρα μας στο επίπεδο των βορείων χωρών. Περιμένουμε δράσεις και αναμένουμε το καλύτερο.»
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΟΥΝΑΚΗΣ
Εταιρεία TRAPέΖΙΟΝ (Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες)

«Νομίζω ότι το συγκεκριμένο συνέδριο θα είναι η απαρχή για την ουσιαστική ανάδειξη της ελληνικής γεωργίας ως την βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ συγκεντρώνει όλη την καινοτομία στον χώρο της ελληνικής γεωργίας.»
ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της περιφέρειας Θεσσαλίας

«Έγινε μια καταγραφή της πραγματικότητας. Είναι κοινή η άποψη ότι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία. Πρέπει να τις επενδύσουμε πάνω σε αυτό στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους αγρότες και κτηνοτρόφους.»
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ
Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

«Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε πολύ σημαντικούς ομιλητές. Ουσιαστικά, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η εθνική στρατηγική θα συνεργάζεται πλέον με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, ώστε να έχουμε πιο θετικά αποτελέσματα.»
ΛΩΡΕΝ ΚΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
Διευθύντρια Α.Σ Καλαμπάκας "Μετέωρα" - Συντονίστρια ΚΕΑ Καλαμπάκας

Είναι πολύ σημαντικό στη δύσκολη σημερινή εποχή να υπάρχει ενημέρωση για το τι περιμένουμε από εδώ και πέρα. Το συνέδριο είναι αρκετά ενδιαφέρον και ακούσαμε πάρα πολλά για το τι μέλλει γενέσθαι.»
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΥΜΗΣ
Ερευνητής στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

«Με ιδιαίτερη χαρά είδα την πρωτοβουλία της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Ομολογώ ότι δεν είχα πρότερη γνώση. Τώρα την μαθαίνω και νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό εγχείρημα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, διότι στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι ότι οι αγρότες δεν έχουν πρόσβαση στη γνώση, την πληροφόρηση και δεν έχουν οργανωθεί με τον τρόπο που έχει συμβεί αυτό στην Ευρώπη.»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΥΒΑΣ
Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΕΓΕΣ

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση στον κατάλληλο χρόνο. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μπορεί να μετεξελιχθεί σε μια οργάνωση στην οποία ο καθένας, περνώντας από αυτήν, θα μπορεί να κάνει όλες του τις δουλειές με υπηρεσία "μίας στάσης". Με άλλα λόγια, ένα πολυεργαλείο στον αγροτικό τομέα.»
ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΝΟΣ
Γεωτεχνικός - εκπρόσωπος MILLENNIUM Education Centre

«Ως γεωτεχνικός, είμαι χαρούμενος που έχει παρθεί αυτή η πρωτοβουλία ώστε να μπει σε νέα βάση το θέμα της οργάνωσης της αγροτικής παραγωγής. Δίνει ελπίδα και αισιοδοξία ότι κάτι πάει να αλλάξει. Με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ υπάρχει πλέον ένας "οδηγός" για το που πάει η ελληνική γεωργία. Ήταν κάτι το οποίο έλειπε και είμαστε στον σωστό δρόμο.»
ΕΡΜΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ
Επεξεργασία σκληρών νερών για τη γεωργία

«Είναι η πρώτη επαφή που έχω με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Είναι ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, πρέπει όμως να δούμε τα τελικά αποτελέσματα αυτής. Η ιδέα πάντως είναι πολύ καλή.»
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Διευθυντής Α.Σ Μεσολογγίου-Ναυπακτίας

«Κατ' αρχήν είναι σημαντικό ότι σε αυτή την περίοδο διοργανώνεται ένα τέτοιο συνέδριο, το οποίο μάλιστα είναι το πρώτο. Στην εποχή της κρίσης ο γεωργικός τομέας προβάλλεται αναμφισβήτητα ως πρωταρχικής σημασίας και υπάρχει η αναγκαιότητα να επαναπροσδιοριστεί. Πιστεύω ότι η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της συνεταιριστικής οργάνωσης και κίνησης των αγροτών.»
ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ
Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ

«Αυτό που μπορεί να προσφέρει η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι σύγχρονες, ευέλικτες υπηρεσίες, ενημέρωση, πληροφόρηση, τα οποία θα πρέπει να συμπιέζονται σε αυτό το κομμάτι των υπηρεσιών πάντα με πολύ χαμηλό κόστος. Πιστεύω ότι καταγράφει ένα θετικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την διαχείριση των επιδοτήσεων. Έχει μπει μια στέρεη βάση.»
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΓΚΑΣ
Πρόεδρος και Δ.Σ της Μπέγκας Agro ΑΕ

«Οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται στον τομέα της γεωργίας, στην ενημέρωση και τις προοπτικές για κάθε προϊόν είναι δεκτή και ελπιδοφόρα. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στο σημερινό τοπίο του αγροτικού τομέα.»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ
Αντιπρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ΠΑΣΕΓΕΣ σε συνεργασία με την NeuroPublic Α.Ε και την Τράπεζα Πειραιώς ήταν οι πρωτοπόροι που συνέλαβαν την ιδέα και υλοποίησαν τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, με όλους τους στόχους και τις επιδιώξεις που έχουν παρουσιαστεί από πλευράς των υπηρεσιακών παραγόντων της, η εκτίμησή μου είναι ότι υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία το συνέδριο αυτό να εξελιχθεί σε έναν θεσμό που θα διεξάγεται κάθε χρόνο.»
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΑΟΥΚΑΣ
Επικεφαλής Διευθυντής του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών του Νομού Ημαθίας

«Οι βασικές προσδοκίες που είχα από το συνέδριο αυτό έχουν εκπληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πιστεύω ότι η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ βρίσκεται μέσα στους προσανατολισμούς που πρέπει να έχει η ελληνική γεωργία.»
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΡΚΟΒΙΤΗΣ
Γενικός Διευθυντής Α.Σ Βεροίας "Venus Growers"

«Τα θέματα του συνεδρίου έδειξαν που στοχεύει η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και εκτιμούμε ότι θα πάει καλά, διότι σήμερα τα πάντα πρέπει να γίνονται με στοχεύσεις. Παλαιότερα, όλα ήταν στον αέρα. Τώρα, μπαίνουν κάποια πράγματα στη σειρά τους. Η εγγύηση όμως είναι η Τράπεζα Πειραιώς.»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Έρευνας ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

«Εντυπωσιάστηκα, αφενώς από την προσέλευση του κόσμου και αφετέρου από την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, υπηρεσιακών παραγόντων του ΕΛΓΑ, του ΟΠΕΚΕΠΕ και άλλων οργανισμών και γενικά του παραγωγικού αγροτικού κόσμου.»
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Μέλος Δ.Σ Αγροτικού Συνεταιρισμού Λευκάδος "ΤΑΟΛ"

«Το συνέδριο είχε μια πληρότητα όσον αφορά τα θέματα, ήταν αρκετά ενημερωτικό και το επίπεδο ενημέρωσης υψηλό. Κατά την άποψή μου ήταν αρκετά επιτυχημένο. Η παρουσία της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο προσκήνιο είναι κατ' αρχήν θετική. Να υπάρξει και συνέχεια στα συνέδρια που μεταφέρουν τα νέα ζητήματα του αγροτικού χώρου.»
ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΙΔΗΣ
Επίκουρος καθηγητής Φυτοπαθολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

«Το συνέδριο ήταν πολύ επιτυχημένο. Η ενημέρωση ήταν πλήρης σε όλα τα αντικείμενα και νομίζω ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να επαναλαμβάνονται στο μέλλον. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ κάνει μια πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια που όμοιά της δεν υπάρχει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Αν στεφθεί με επιτυχία θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ελληνική γεωργία και γενικώς για τον παραγωγικό τομέα.»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΑΣ
Εμπορικός διευθυντής εταιρείας SCIENTACT A.E

«Είναι μία από τις πλέον οργανωμένες προσπάθειες που έχουν γίνει στον τόπο μας για αυτόν τον τομέα, ο οποίος είναι ο κρισιμότερος αυτή την εποχή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για να διοργανωθεί το συνέδριο. Νομίζω ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα φύγουν από εδώ πολύ πλουσιότεροι σε γνώσεις και σίγουρα πιο αισιόδοξοι για το αύριο. Ο ρόλος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι ο καθοριστικός παράγοντας.»
ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
Διευθυντής Α.Σ Αιχμέας

«Κατ' αρχήν συγχαρητήρια στη gaia επιχειρείν για τη διοργάνωση του συνεδρίου. Κατά την προσωπική μου γνώμη το βρίσκω άρτιο. Η οργάνωση πάρα πολύ καλή, οι ομιλητές αξιόλογοι και οι επιλογές για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα καίριας σημασίας. Χρειάζεται ένας φορέας με τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και κυρίως με επιχειρησιακή ικανότητα, όπως είναι η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.»
ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ
Πρόεδρος Α.Σ Πήγασος

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια οργανωμένη δομή να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το πρώτο συνέδριο για τη γεωργία στην Ελλάδα, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για αυτήν. Τα συμπεράσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό το εγχείρημα της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και εύχομαι να μεταφερθεί και προς την περιφέρεια.»

 


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2014 | Διοργάνωση | Επικοινωνία