2 μέρες60 Δημοσιεύσεις‚23 Χορηγοί21 Ομιλητέςπάνω από 700 σύνεδροι
έκθεση
Έκθεση Αγροτικών προϊόντων

4 & 5 Νοεμβρίου, Ζάππειο Μέγαρο

H GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με χαρά σας προσκαλεί στην Έκθεση αγροτικών Τροφίμων & Ποτών που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2015.

Ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης:

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 14:00 - 19:00

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 10:00 – 17:00

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό βάσει του ανωτέρω ωραρίου λειτουργίας.

Σκοπός της Έκθεσης :

Η ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων, προερχόμενων από όλη την Ελλάδα, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της παρούσας έκθεσης.

Όραμα και φιλοσοφία μας αποτελεί η στήριξη και η ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα και των προϊόντων που η ελληνική γη προσφέρει.

Με διπλό στόχο, το χονδρεμπόριο όσο και την λιανική αλλά και την προώθηση συνεργασιών εντός και εκτός Ελλάδας, και για να γνωρίσει το ελληνικό καταναλωτικό κοινό τα εκλεκτά και υψηλής διατροφικής αξίας εγχώρια προϊόντα , η Έκθεση μας έρχεται να ενδυναμώσει τον εξωστρεφή χαρακτήρα του παραγωγικού κλάδου.

Μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου ο παραγωγικός συνεταιριστικός κόσμος θα συμβάλει με την παρουσία του στην ανάδειξη και στη προβολή του ελληνικού αγροτικού τομέα. Παράλληλα ο καταναλωτής θα έρθει σε επαφή με μοναδικά ποιοτικά προϊόντα, που διατηρούν τις αξίες της ελληνικής γης.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στην έκθεση και να γίνετε αρωγοί της προσπάθειας μας για την ανάδειξη του αγροτικού τομέα καλώντας μας στο 2130187300 ή στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2015 | Διοργάνωση | Επικοινωνία