Διοργάνωση
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε

gaia επιχειρείνΗ GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ, είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς προσπάθειας για τη δημιουργία μιας ευρύτερης συμμαχίας στρατηγικών εταίρων που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα της ελληνικής οικονομίας.
Η σύμπραξη του παραγωγικού κλάδου, που μετοχικά εκπροσωπείται στη GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ από Συνεταιριστικές Οργανώσεις του πρωτογενούς τομέα, αλλά και του χρηματοπιστωτικού και τεχνολογικού τομέα, που επίσης εκπροσωπούνται στο μετοχικό σχήμα της εταιρείας, δημιουργεί τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μια νέα πορεία δυναμικής και ποιοτικής ανάπτυξης του αγροτικού τομέα της χώρας.

Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις γνωρίζουν καλά και αποτυπώνουν τις ανάγκες του παραγωγού, εναρμονίζοντάς τες, στους στόχους και στις δυνατότητες της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς. Η Τράπεζα Πειραιώς, που συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα ως βασικός μέτοχος, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΞΕΛΙΞΗ AE, είναι η μοναδική τράπεζα με στρατηγική κατεύθυνση και έντονη δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα, όντας παράλληλα και αρωγός κάθε υγιούς αναπτυξιακής δραστηριότητας. Η NEUROPUBLIC AE, ως καινοτομική και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής, δημιουργεί τις συνθήκες για την παραγωγική αξιοποίηση των σύγχρονων εξελίξεων της τεχνολογίας και των επιστημονικών πρακτικών στον αγροτικό τομέα.

Με την τεχνογνωσία της, την εμπειρία, το ευρύ δίκτυο, το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τις υποδομές που διαθέτει, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ εξασφαλίζει στους αγρότες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές μας πατώντας εδώ.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΕΝ.Π.Ε. 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΣΕΒΕ
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


 


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2017 | Διοργάνωση | Επικοινωνία