Διοργάνωση
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε

gaia επιχειρείνΗ GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς προσπάθειας για τη δημιουργία μιας ευρύτερης συμμαχίας μεταξύ ηγετικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα της ελληνικής οικονομίας.

Η σύμπραξη του παραγωγικού κλάδου, που μετοχικά εκπροσωπείται από Συνεταιριστικές Οργανώσεις του πρωτογενούς τομέα, με τον χρηματοπιστωτικό και τεχνολογικό τομέα, που επίσης εκπροσωπούνται στο μετοχικό σχήμα της εταιρείας, δημιουργεί τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μια νέα πορεία δυναμικής και βιώσιμης ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα της χώρας.

Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις γνωρίζουν καλά και αποτυπώνουν τις ανάγκες των παραγωγών, εναρμονίζοντάς τες στους στόχους και στις δυνατότητες της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς. Η Τράπεζα Πειραιώς, που συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΞΕΛΙΞΗ A.E., αποτελεί ηγετικό φορέα με στρατηγική κατεύθυνση και πολυσχιδή δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα, όντας παράλληλα αρωγός κάθε υγιούς αναπτυξιακής δραστηριότητας. Η NEUROPUBLIC A.E. είναι μία καινοτόμος και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής, η οποία δημιουργεί τις συνθήκες για την αξιοποίηση των σύγχρονων εξελίξεων της τεχνολογίας και των επιστημονικών πρακτικών στον πρωτογενή τομέα προς όφελος των παραγωγών και των οργανώσεών τους. Η εξειδίκευση και τα σημαντικό έργο που έχει αναπτύξει για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του πρωτογενούς τομέα εντός και εκτός συνόρων την τοποθετούν στην αιχμή της πρωτοπορίας σε επίπεδο ΕΕ.

Με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία, το ευρύ δίκτυο, το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τις υποδομές που διαθέτει, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ εξασφαλίζει στους Έλληνες αγρότες και τις οργανώσεις τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους συμβάλλοντας καταλυτικά στην προώθηση ενός βιώσιμου πρωτογενούς τομέα και αποτελώντας σήμερα ηγετική δύναμη σε ότι αφορά στον εκσυγχρονισμό του.

Μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές μας πατώντας εδώ.

 


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2018 | Διοργάνωση | Επικοινωνία