Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ με σκοπό την παροχή πληροφόρησης τόσο για τις δραστηριότητές της, όσο και για θέματα ενδιαφέροντος και επικαιρότητας στον τομέα της αγροτικής παραγωγής έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται τον ιστότοπο www.c-gaia.gr.
To www.c-gaia.gr αποτελεί το βασικό ιστότοπο της εταιρείας με στοιχεία για τη δομή της, τους τομείς δραστηριότητας και παροχής υπηρεσιών.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών και εν γένει των προσώπων τα οποία ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες που παρέχονται ή κάνουν χρήση αυτών. Επισημαίνεται ότι ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή προσωπικά δεδομένα νοούνται από την οικεία νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, εφεξής ΓΚΠΔ) εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν ένα προσδιορισμένο ή – επί τη βάσει κάποιων χαρακτηριστικών – προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο των δεδομένων). Πληροφορίες που αφορούν νομικά πρόσωπα και ομάδες προσώπων ή πληροφορίες στατιστικού χαρακτήρα, από τις οποίες δεν είναι δυνατή η αναγωγή σε προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο, δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι απολύτως συμβατή με τον ΓΚΠΔ και την Ελληνική Νομοθεσία και αποσκοπεί στο να σας ενημερώσει σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από εσάς κατά την επίσκεψή σας στους ιστοτόπους μας.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, ανακοινώνοντας οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση με σαφή και πρόδηλο τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της.
Με την πλοήγηση και χρήση του ιστότοπου www.c-gaia.gr, οι επισκέπτες/χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Υπεύθυνος φορέας
Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες λειτουργίας και τους σκοπούς του παρόντος ιστοτόπου είναι η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ.
Στους παρακάτω όρους θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά το είδος, το σκοπό της χρήσης των προσωπικών δεδομένων σας, την προστασία τους, αλλά και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 
Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε
Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο www.c-gaia.gr δεν είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα. Ενδέχεται, όμως, να συλλεγούν αυτομάτως πληροφορίες που αφορούν τη Διεύθυνση Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (IP) του υπολογιστή σας και τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε.

Ποιά είναι τα δικαιώματα σας;
Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν περιλαμβάνουν:
  • Πρόσβαση στα δεδομένα σας. Οποτεδήποτε μας το ζητήσετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
  • Δικαίωμα διόρθωσης. Οποτεδήποτε θελήσετε μπορείτε να διορθώσετε, συμπληρώσετε και να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά δεδομένα σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
  • Δικαίωμα διαγραφής. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που τηρεί η Εταιρεία επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας και εναντίωσης. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας ή να εναντιωθείτε σε αυτήν και να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ δεσμεύεται να σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία για τους λόγους της καθυστέρησης και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.
Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας στα γραφεία της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ AE, στην διεύθυνση Κηφισίας και Παραδείσου 2, Μαρούσι Αττικής ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Σας επισημαίνουμε ότι, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ποιά είναι η πολιτική μας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουν τα cookies;
Αναλυτικές πληροφορίες για τα cookies και τη διαχείρισή τους από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ θα βρείτε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES.

Σκοπός και αρχές της συλλογής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ AE σέβεται το δικαίωμά σας να προστατεύονται το απόρρητό σας και οι πληροφορίες που σας αφορούν και για τον λόγο αυτό συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών του ιστοτόπου της αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των σκοπών και λειτουργιών του ιστοτόπου και ειδικότερα για την εξυπηρέτηση της επικοινωνίας μαζί σας. Η επεξεργασία υπόκειται στους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και του συναφούς ενωσιακού δικαίου, της ελληνικής νομοθεσίας και των σχετικών διεθνών συνθηκών και συμβάσεων. 

Επεξεργασία, χρήση και χρόνος τήρησης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από τον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της επικοινωνίας μαζί σας και για την καλύτερη υποστήριξη/εξυπηρέτησή σας. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε δε θα διαθέσει, διαβιβάσει, κοινοποιήσει, δημοσιοποιήσει ή επιτρέψει την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών του ιστοτόπου της σε τρίτους χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή του επισκέπτη / χρήστη, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η διάθεση, διαβίβαση, κοινοποίηση, δημοσιοποίηση ή η παροχή πρόσβασης προβλέπεται από τον νόμο ή δικαστική απόφαση.
Ενδέχεται να κοινοποιούμε σε τρίτους συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του ιστοτόπου μας ή για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με ιστότοπό μας, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, λειτουργική και μηχανογραφική εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν κοινοποιούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτα μέρη.
 Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ δύναται να αναθέσει τη φιλοξενία του ιστοτόπου, καθώς και εργασίες διαχείρισης, ανάπτυξης και συντήρησης σε τρίτες εταιρείες, οι οποίες, εφόσον και στον βαθμό που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα ή έχουν πρόσβαση σε αυτά, έχουν το ρόλο του «εκτελούντος την επεξεργασία», όπως αυτός ορίζεται στον ΓΚΠΔ και οι οποίες δεσμεύονται για την τήρηση της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τις συνεργαζόμενες εταιρείες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ AE θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας. Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή κι επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία, εκτός εάν η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη ή συμβατική υποχρέωσή μας ή για την άσκηση, θεμελίωση ή υπεράσπιση δικαιωμάτων.  

Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια
Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας είναι για μας απόλυτη δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση και επάρκεια των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Επικοινωνία
Για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει αναφορικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
Τι είναι τα cookies;
Για την καλύτερη λειτουργία των ιστοτόπων μας χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία αποθηκεύει ένας ιστότοπος όταν τον επισκέπτεστε στον υπολογιστή σας, το κινητό σας, ή όποια άλλη υπολογιστική συσκευή χρησιμοποιείτε για την περιήγησή σας και αναγνωρίζουν τη συσκευή σας σε επόμενες επισκέψεις.

Τα cookies προβαλλόμενου ιστότοπου είναι cookies που τοποθετούνται από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε και μπορούν να αναγνωστούν μόνο από τον συγκεκριμένο ιστότοπο. Επιπλέον, ο ιστότοπος ενδέχεται να χρησιμοποιεί εξωτερικές υπηρεσίες, οι οποίες επίσης τοποθετούν τα δικά τους cookies, τα λεγόμενα cookies τρίτων.

Τα cookies που χρησιμοποιούνται ανήκουν σε δύο κατηγορίες:
  • Session cookies: Παραμένουν στη συσκευή σας κατά τη διάρκεια που είστε συνδεδεμένοι στον ιστοτόπο.
  • Persistent cookies: Παραμένουν στη συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή μέχρι να τα διαγράψετε.
Τα μόνιμα cookies είναι cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και δεν διαγράφονται αυτόματα μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, σε αντίθεση με τα cookies περιόδου λειτουργίας, τα οποία διαγράφονται μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας, θα σας ζητηθεί να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε τα cookies.
Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει μαζί σας, δεν δίνουν πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία σας, ούτε προκαλούν βλάβη στον υπολογιστή σας. 

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;
Οι ιστότοποί  μας χρησιμοποιούν κυρίως cookies προβαλλόμενου ιστότοπου, που εγκαθίστανται και διαχειρίζονται από την Εταιρεία μας αλλά και cookies  τρίτων μερών, που εγκαθίστανται και διαχειρίζονται από τρίτους, σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, εκτός των απολύτως απαραίτητων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Γενικά υπάρχουν οι παρακάτω κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούνται στους ιστοτόπους μας.

Απαραίτητα λειτουργικά cookies
Τα αναγκαία cookies, είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία των ιστοτόπων μας, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες τους. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μην χρησιμοποιείται αυτά τα cookies, ενδέχεται να επηρεαστεί η αποτελεσματική λειτουργία των ιστοτόπων μας.
Λειτουργικά Cookies
Αυτά τα cookies επιτρέπουν στους ιστοτόπους μας  να θυμούνται τις επιλογές σας, όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή τη περιοχή, ώστε να παρέχουν βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Τα λειτουργικά cookies δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των ιστοτόπων μας, αλλά αν δεν τα δεχθείτε, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα τους και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο τους.
Google Analytics
Οι ιστότοποί μας χρησιμοποιούν την υπηρεσία Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google, η οποία χρησιμοποιεί cookies για την καταγραφή της επισκεψιμότητας των ιστοτόπων μας.
Τα δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση των cookies, όπως η διάρκεια της επίσκεψης στους ιστοτόπους μας, ο τύπος του περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείται, η τοποθεσία από την οποία προήλθε η επίσκεψη και η συχνότητά τους, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε διακομιστή Google στις Η.Π.Α.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τη ρύθμιση "anonymizeIp" για να καταστήσει τη διεύθυνση IP ανώνυμη, έτσι ώστε μόνο οι συντομεύσεις διευθύνσεων IP να αποθηκεύονται και να αναλύονται από την Google.
H υπηρεσία Google Analytics ανήκει στην εταιρεία Google Inc., η οποία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πλαίσιο Privacy Shield, το οποίο παρέχει τα κατάλληλα εχέγγυα για τη συμμόρφωσή της με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Analytics μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τους σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της Google.
Έχετε τη δυνατότητα να αποκλείσετε συνολικά τη συλλογή δεδομένων σας μέσω Google Analytics, εγκαθιστώντας στο browser (φυλλομετρητή) σας το πρόσθετο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Πώς να διαχειριστείτε τα cookies;
Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να ανακαλείτε, όποτε το θελήσετε, τη συγκατάθεση σας ή να εναντιωθείτε στη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας,  να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα cookies.
Μπορείτε να διαχειρίζεστε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τα cookies που καταγράφονται κατά την περιήγησή σας στους ιστοτόπους μας, προσαρμόζοντας χειροκίνητα ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας. 

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση cookies;
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org

Αλλαγές στην Πολιτική cookies
Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση. 

Επικοινωνία
Για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει αναφορικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 
 

                                          


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2018 | Όροι χρήσης παροχής υπηρεσιώνΠολιτική Προστασίας Προσωπικών ΔεδομένωνΕπικοινωνία