θέσεις εργασίας

Στην GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αναζητούμε διαρκώς ικανά και δημιουργικά στελέχη.

Έχουμε μάθει να επενδύουμε στους Ανθρώπους μας και να θεωρούμε το Δυναμικό μας το σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία μας.

Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με δραστήρια και ικανά στελέχη, πρόθυμα να πιστέψουν στο όραμά μας και να ενισχύσουν το έργο μας στην Ελλάδα.

Μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έτσι ώστε να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση που προκύψει μία θέση που ταιριάζει με τα προσόντα σας.

Σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

ΕΝΕΡΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ασκούμενος Δικηγόρος


Ζητείται ασκούμενος/ασκούμενη δικηγόρος για συνεργασία με εταιρεία στο Μαρούσι. Μεταπτυχιακός τίτλος στο εμπορικό δίκαιο θα συνεκτιμηθεί.

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας στο θέμα «Νομικό Τμήμα»

Αναζήτηση Συνεργατών – Λάρισα


Η GAIA Επιχειρείν αποτελεί μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προς τους αγρότες (αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης, προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, συμβουλευτική επί της διαδικασίας οργάνωσης, παραγωγής και εμπορίας αγροτικών εκμεταλλεύσεων και προϊόντων) και ενδιαφέρεται για άμεση πρόσληψη συνεργατών στην περιοχή της Λάρισας:

Απαραίτητα προσόντα
Εμπειρία στη δήλωση ΟΣΔΕ (ΕΑΕ), πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Επιθυμητά προσόντα
Ιδιαίτερα θα εκτιμηθούν οι κατέχοντες ειδικά προσόντα, κατά προτεραιότητα πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι.) και σχολών με κατεύθυνση τη Γεωπονική, τα Οικονομικά και την Πληροφορική καθώς και οι διαθέτοντες εμπειρία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στον αγροπεριβαλλοντικό χώρο.

Αποστολή βιογραφικού στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας στο θέμα «Συνεργάτης - Λάρισα»
Αιτήσεις ενδιαφέροντος δεκτές έως 28 Φεβρουαρίου 2017.

IT Systems Administrator


Gaia Epicherein S.A. IT department is responsible for the strategy, provisioning and management of the company's IT infrastructure.
  This position brings along the following responsibilities:
 • Responsible for effective provisioning, installation/configuration, operation and  maintenance of systems software and related infrastructure
 • Take on a key role to ensure that operating systems, software systems and related procedures meet the organizational needs 
 • Provide technical support to application development teams
 • Liaising with programmers, applications/operational staff, IT project managers and other technical staff
 
Candidates should have the following personal requirements:
 • Team oriented
 • Proactive approach and results oriented
 • Hard working attitude and willingness to commit on projects
 
And the following educational requirements and work experience:
 • University degree in Computer Science or Information Technology
 • At least 5 years of working experience on similar position
 • Strong hands-on technical infrastructure skills including Desktop Services, Windows Servers and networking components
 • Solid knowledge of Microsoft enterprise products
 • Experience on Postgres  SQL server, Oracle RDBMS
 • Fluent English (written and spoken)

Στελέχη Τμήματος Επιδοτήσεων


Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αναζητά στελέχη για τη Διεύθυνση Υποστήριξης Επιδοτήσεων της εταιρείας.

Απαραίτητα προσόντα αποτελούν οι σπουδές ή/ και η εργασιακή εμπειρία στο χώρο της Γεω-πληροφορικής.
Επιθυμητές οι γνώσεις σε Data Bases και SQL ενώ σημαντικό βάρος έχει η εμπειρία των υποψηφίων σε θέματα αγροτικών ενισχύσεων

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2017 | Όροι χρήσης παροχής υπηρεσιώνΕπικοινωνία