θέσεις εργασίας

Στην GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αναζητούμε διαρκώς ικανά και δημιουργικά στελέχη.

Έχουμε μάθει να επενδύουμε στους Ανθρώπους μας και να θεωρούμε το Δυναμικό μας το σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία μας.

Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με δραστήρια και ικανά στελέχη, πρόθυμα να πιστέψουν στο όραμά μας και να ενισχύσουν το έργο μας στην Ελλάδα.

Μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έτσι ώστε να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση που προκύψει μία θέση που ταιριάζει με τα προσόντα σας.

Σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

ΕΝΕΡΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αναζήτηση Συνεργατών – Νότια Εύβοια


Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αποτελεί μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προς τους αγρότες (αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης, προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, συμβουλευτική επί της διαδικασίας οργάνωσης-παραγωγής- και εμπορίας αγροτικών εκμεταλλεύσεων και προϊόντων) ενδιαφέρεται για συνεργάτες.

Περιοχή Απασχόλησης : Η ευρύτερη περιοχή της Νότιας Εύβοιας και ειδικότερα οι πόλεις Αλιβέρι, Κύμη, Κάρυστος.

Απαραίτητα προσόντα
Πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών , καλή γνώση του αγροτικού χώρου και δυνατότητα καλής επικοινωνίας με τους αγρότες

Επιθυμητά προσόντα
Ιδιαίτερα θα συνεκτιμηθούν οι κατέχοντες ειδικά προσόντα, κατά προτεραιότητα πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΤΕΙ) των σχολών με κατεύθυνση τη Γεωπονική , τα Οικονομικά και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές (Πληροφορική), και οι διαθέτοντες εμπειρία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στον αγροπεριβαλλοντικό χώρο.

Αποστολή βιογραφικού στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας στο θέμα «ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ»
Αιτήσεις ενδιαφέροντος δεκτές έως 23 Ιανουαρίου 2017. 

 


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2017 | Όροι χρήσης παροχής υπηρεσιώνΕπικοινωνία