Η «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο»


 Η μοναδική, στο είδος της, εκδοτική πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, συντονιστή τον κ. Βασίλη Ζαμπούνη και τη συγγραφική συμβολή και πολυδιάστατη γνώση 37 ειδικών επιστημόνων που καλύπτουν όλη την «αγροδιατροφική αλυσίδα». Το αποτέλεσμα ήταν 700 έγχρωμες σελίδες που κοσμούνται με εκατοντάδες φωτογραφίες από το φωτογράφο Ανδρέα Σμαραγδή. Στην πολυσέλιδη έκδοση παρουσιάζεται αναλυτικά, με απλό και κατανοητό τρόπο, η  ιστορία, η  παραγωγική διαδικασία, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οι προοπτικές αυτού του εμβληματικού, για τη χώρα μας, προϊόντος.

Η «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» απευθύνεται σε όλο τον κόσμο του ελαιολάδου, στους επαγγελματίες, στους λάτρεις του προϊόντος, στη γενιά των νέων επιχειρηματιών με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα απαραίτητο βοήθημα και σημείο αναφοράς για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στο εξαιρετικό αυτό προϊόν.

Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα ελληνικό σπίτι.
 

Προμηθευτείτε το βιβλίο σας, συμπληρώνοντας  τώρα τη φόρμα παραγγελίας:


Δείτε τα περιεχόμενα και τους συγγραφείς του βιβλίου, ανά ενότητα ΕΔΩ

Το βιβλίο «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» διατίθεται και στα ακόλουθα βιβλιοπωλεία:

                                          


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2018 | Όροι χρήσης παροχής υπηρεσιώνΕπικοινωνία