Gaia ΝΕΑ

Η έγκυρη ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στον Αγροτικό τομέα

  • Όλες οι Ειδήσεις
    Όλες οι Ειδήσεις Όλες οι καταχωρήσεις ανά ημερομηνία δημοσίευσης.
  • Κατηγορίες
    Κατηγορίες Εμφανίζει μια λίστα κατηγοριών από αυτό το blog.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Εμφανίζει μια λίστα των ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.
Αναρτήθηκε από σε ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ GAIA
  • Μέγεθος γραμματοσειράς: Μεγαλύτερο Μικρότερο
  • Επισκέψεις: 347
  • Εκτύπωση

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην έκθεση FOODEXPO 2018

Με χαρά σας προσκαλούμε στην 5η ετήσια διεθνή Έκθεση Tροφίμων & Ποτών foodExpo 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα, στις 10-12 Μαρτίου. Στο περίπτερο μας, το οποίο θα βρίσκεται στο Hall 2, Stand C33, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να γευτείτε ποιοτικά, παραδοσιακά προϊόντα αγροτικών συνεταιρισμών – συνεργατών μας (ΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης & Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων, ΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, Ενωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας «ρεα», Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας, ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΟΝΟΠΑΤΙ Α.Ε.).

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, ο chefFahd Alexandros Hassan-Kassem θα ετοιμάσει νόστιμα εδέσματα για τους επισκέπτες του περιπτέρου μας, χρησιμοποιώντας αγνά, ελληνικά συνεταιριστικά προϊόντα.

Σας περιμένουμε!


O Fahd Alexandros Hassan-Kassem είναι επαγγελματίας Chef με ελληνολιβανέζικη καταγωγή, γεγονός που τον ενέπνευσε να αγαπήσει ιδιαίτερα τις μεσογειακές πρώτες ύλες, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά. Η εστίαση μπήκε στη ζωή του από πολύ μικρή ηλικία μιας και η οικογένειά του διατηρούσε Λιβανέζικο εστιατόριο στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Ο ίδιος, σπούδασε Marketing στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτoύ και στη συνέχεια εργάστηκε στο εν λόγω αντικείμενο σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία,  στο Dubai, πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και σπούδασε την τέχνη της μαγειρικής στη σχολή Le Monde. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως μάγειρας στο χώρο του catering αλλά τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως Private Chef σε high profile πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, τρέχει πολυάριθμα πετυχημένα projects όπως το Tip The Chef και το Guerilla Chef.









                            


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2018 | Όροι χρήσης παροχής υπηρεσιώνΕπικοινωνία