πλεονεκτήματα

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σχεδιάστηκε ειδικά για τον αγροτικό τομέα με έναν και μόνο στόχο, να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, αλλά κυρίως να τροφοδοτήσει τους χρήστες με χρήσιμη γνώση, που καθένας θα αξιοποιήσει ώστε να διαμορφώσει μια επιχείρηση βιώσιμη και ανταγωνιστική.

ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ
Οι υπηρεσίες της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι διαθέσιμες αυθημερόν. Συμπληρώνετε τα στοιχεία που απαιτούνται στην ειδική φόρμα online αγοράς και οι υπηρεσίες είναι αυτομάτως στη διάθεσή σας!


ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
Πρόκειται για ένα υπερ-εργαλείο με 146 εξειδικευμένες υπηρεσίες συγκεντρωμένες σε ένα σύστημα. Εξυπηρετεί πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες κάθε επιχείρησης,που ασχολείται με τον αγροτικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει επιπλέον υπηρεσίες όπως η ενημέρωση, η εκπαίδευση, η διοικητική γνώση κ.λπ. Αν έχεις την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ τα έχεις όλα!

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ YΠΗΡΕΣΙΩΝ
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις υπηρεσίες εκείνες, που θα καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες της επιχείρησής σας, σύμφωνα με το είδος και το μέγεθος της.

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Το κόστος χρήσης (αγοράς – ενοικίασης) είναι δίκαια προσαρμοσμένο στα δικά σας δεδομένα. Πληρώνετε μόνο τις υπηρεσίες που εσείς θα επιλέξετε, σύμφωνα με τον αριθμό των χρηστών που εσείς θα ορίσετε, και σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που θα διαχειρίζεστε. Επιπλέον η GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σας απαλλάσσει από οποιοδήποτε επιπλέον κόστος για:
• αγορά ειδικού εξοπλισμού τεχνικής υποστήριξης π.χ. servers κ.λπ..
• τεχνική υποστήριξη ή πιθανή παραμετροποίηση
• ενσωμάτωση θεσμικών/φορολογικών αλλαγών που συχνά προκύπτουν.


ΕΥΚΟΛΙΑ
Η χρήση της GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δεν απαιτεί καμία εξειδικευμένη γνώση, η λειτουργία της μπορεί να αφομοιωθεί εύκολα και απλά. Σας προσφέρει την καινοτομία της άμεσης και γρήγορης πρόσβασης από όποια συσκευή θέλετε (pc, κινητό, tablet), όπου κι αν βρίσκεστε. Αρκεί να διαθέτετε μια από της παραπάνω συσκευές και σύνδεση στο διαδίκτυο.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η εξάλειψη του κινδύνου απώλειας δεδομένων, που καταχωρούνται από το χρήστη, είναι άλλο ένα πρωτοποριακό πλεονέκτημα που προσφέρει η GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Σας απαλλάσσει από την υποχρέωση και το άγχος του backup καθώς τα δεδομένα που εσείς θα καταχωρείτε διαχειρίζονται από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή μέσα.


ΑΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Σας προσφέρει άμεση και άψογη εξυπηρέτηση με οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξετε. Επικοινωνώντας τηλεφωνικά με το εξειδικευμένο προσωπικό κάθε υπηρεσίας, στέλνοντας τις απορίες σας μέσω e-mail, επικοινωνώντας μέσω του chat ή ανατρέχοντας στην εφαρμογή help κάθε υπηρεσίας.


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ
Όλες οι υπηρεσίες προσαρμόζονται αυτόματα σε οποιαδήποτε αλλαγή προκύπτει από νέες νομοθεσίες και ρυθμίσεις που σας αφορούν. Η ενημέρωση γίνεται αμέσως χωρίς εσείς να επιβαρύνεστε ή να χάνετε πολύτιμο χρόνο.


ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ προσφέρει σε όλους τους χρήστες της, δωρεάν πρόσβαση σε άλλες χρήσιμες υπηρεσίες, ανάλογα με το πακέτο χρήσης που διαθέτουν. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε ειδικά προνόμια που η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΝ θα εξασφαλίσει ειδικά για τους χρήστες του, σε συνεργασία π.χ. με τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, εμπορικά καταστήματα κ.λπ.


Μάθε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εφαρμογών της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ εδώ

*Το σύνολο των υπηρεσιών θα είναι διαθέσιμο στο προσεχές μέλλον.