ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
Ενώσεις συνεταιρισμών, ομάδες παραγωγών, λογιστές, τυποποίησης,εμπορίας, προμήθειας, χρηματοδοτικές, επενδυτικές
Κατηγορία: GAIA SOCIETY
GAIA-PEDIA logo

Ενημέρωση (GAIA-PEDIA)

Η GAIA-PEDIA προσφέρει στον επισκέπτη της πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα άπτεται της αγροτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν όσα περισσότερα γίνεται για τον αγροτικό τομέα. Παραγωγοί, σύμβουλοι παραγωγής, επιχειρηματίες, έμποροι, επιστήμονες, καταναλωτές κ.α. θα βρουν σίγουρα στην GAIA-PEDIA αυτό που ψάχνουν.

icondesc1icondesc2icondesc3 icondesc4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA SOCIETY
GAIA-LEARNING logo

Εκπαίδευση (GAIA-LEARNING)

Η υπηρεσία του GAIA-LEARNING προσφέρει στους χρήστες της GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, εκπαίδευση και γνώση. Με σύγχρονες αλλά απλές μεθόδους τηλεκατάρτισης (e-training) και τηλεκπαίδευσης (e-learning) ο χρήστης, μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα, μαθαίνει πρώτα από όλα πώς να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και σε επαγγελματικό επίπεδο τις υπηρεσίες της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

icondesc1icondesc2icondesc3 icondesc4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA SOCIETY
GAIA-DIPLOMA logo

Πιστοποίηση (GAIA-DIPLOMA)

Πρόκειται για μια υπηρεσία άμεσα συνδεδεμένη με τις εφαρμογές της υπηρεσίας «GAIA-LEARNING» και απευθύνεται σε όσους είναι χρήστες των εφαρμογών που αφορούν τις επιδοτήσεις και τις άμεσες ενισχύσεις. Αφορά άμεσα όλους τους χρήστες των πυλών εισαγωγής που θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίας , αλλά και θα προβαίνουν στην υποβολή αιτήσεων και ένταξης στα Μέτρα Αγροτικής Ανάπτυξης.

icondesc2icondesc3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA SUBSIDY

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε συνεταιρισμό η ιδιωτική επιχείρηση που επιθυμεί να ενταχθεί σε επενδυτικά προγράμματα.
Ενημερωθείτε  έγκυρα και έγκαιρα για τις επιλέξιμες δράσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις διαθέσιμες επιλογές για την δική σας δραστηριότητα.


icondesc2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA SOCIETY
GAIA-NET logo

Δικτύωση (GAIA-NET)

Το GAIA-NET είναι ο χώρος που οι χρήστες της δικτυώνονται και έρχονται σε επαφή με όλους όσους ασχολούνται με την αγροτική δραστηριότητα (παραγωγοί, επιστήμονες, καταναλωτές, δημόσιοι λειτουργοί). Ο κοινός αυτός τόπος διαδικτυακής συνάντησης αποσκοπεί να συμβάλλει φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα ή ανθρώπους με αλληλοσυμπληρούμενα επαγγελματικά ενδιαφέροντα.

icondesc1icondesc2icondesc3icondesc4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA SUBSIDY

Σενάρια πρόσθετων χρηματοδοτήσεων (GS-SCENARIOS)

Οι Πύλες Εισαγωγής θα έχουν τη δυνατότητα γρήγορα, εύκολα και υπεύθυνα να προβλέψουν και να αποφασίσουν για τη συμμετοχή των παραγωγών τους σε κάποιο αναπτυξιακό μέτρο. Με αυτοματοποιημένο τρόπο βάσει κάποιων πιθανών σεναρίων, μπορούν να διαπιστώσουν: αν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

icondesc2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

                            


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2018 | Όροι χρήσης παροχής υπηρεσιώνΕπικοινωνία