ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ - ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
Δήμοι,περιφέρειες,δημόσια διοίκηση,φορείς πιστοποίησης, πανεπιστήμια,εκπαιδευτικοί, ερευνητές,μελετητές
Κατηγορία: GAIA SOCIETY
GAIA-PEDIA logo

Ενημέρωση (GAIA-PEDIA)

Η GAIA-PEDIA προσφέρει στον επισκέπτη της πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα άπτεται της αγροτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν όσα περισσότερα γίνεται για τον αγροτικό τομέα. Παραγωγοί, σύμβουλοι παραγωγής, επιχειρηματίες, έμποροι, επιστήμονες, καταναλωτές κ.α. θα βρουν σίγουρα στην GAIA-PEDIA αυτό που ψάχνουν.

icondesc1icondesc2icondesc3 icondesc4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA SOCIETY
GAIA-LEARNING logo

Εκπαίδευση (GAIA-LEARNING)

Η υπηρεσία του GAIA-LEARNING προσφέρει στους χρήστες της GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, εκπαίδευση και γνώση. Με σύγχρονες αλλά απλές μεθόδους τηλεκατάρτισης (e-training) και τηλεκπαίδευσης (e-learning) ο χρήστης, μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα, μαθαίνει πρώτα από όλα πώς να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και σε επαγγελματικό επίπεδο τις υπηρεσίες της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

icondesc1icondesc2icondesc3 icondesc4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA SOCIETY
GAIA-DIPLOMA logo

Πιστοποίηση (GAIA-DIPLOMA)

Πρόκειται για μια υπηρεσία άμεσα συνδεδεμένη με τις εφαρμογές της υπηρεσίας «GAIA-LEARNING» και απευθύνεται σε όσους είναι χρήστες των εφαρμογών που αφορούν τις επιδοτήσεις και τις άμεσες ενισχύσεις. Αφορά άμεσα όλους τους χρήστες των πυλών εισαγωγής που θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίας , αλλά και θα προβαίνουν στην υποβολή αιτήσεων και ένταξης στα Μέτρα Αγροτικής Ανάπτυξης.

icondesc2icondesc3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA COMMERCE
GC-CONTRACT

AGROGATE, ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΠΥΛΗ

Το agrogate.gr είναι η πρωτοποριακή λύση της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ για την προώθηση των εξαγωγών των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και μεταποιημένων τροφίμων σε όλον τον κόσμο. Φέρνει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με τους ξένους εισαγωγείς και διανομείς χονδρικής.

icondesc1icondesc1icondesc2icondesc1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA SOCIETY
GAIA-NET logo

Δικτύωση (GAIA-NET)

Το GAIA-NET είναι ο χώρος που οι χρήστες της δικτυώνονται και έρχονται σε επαφή με όλους όσους ασχολούνται με την αγροτική δραστηριότητα (παραγωγοί, επιστήμονες, καταναλωτές, δημόσιοι λειτουργοί). Ο κοινός αυτός τόπος διαδικτυακής συνάντησης αποσκοπεί να συμβάλλει φέρνοντας σε επαφή ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα ή ανθρώπους με αλληλοσυμπληρούμενα επαγγελματικά ενδιαφέροντα.

icondesc1icondesc2icondesc3icondesc4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Κατηγορία: GAIA COMMERCE
GC-CONTRACT

Συμβολαιακή Γεωργία (GC-CONTRACT)

Η Συμβολαιακή Γεωργία αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια πρωτοποριακή υπηρεσία της GΑΙΑ EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Σχεδιάστηκε ειδικά για να εξυπηρετήσει δυο κατηγορίες επαγγελματιών που ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα . Από τη μια, τις Ομάδες Παραγωγών που αναζητούν επιτυχώς αγοραστές για τα προϊόντα τους και από την άλλη, τις Επιχειρήσεις που αναζητούν την καλύτερη δυνατή προμήθεια προϊόντων.

icondesc1icondesc1icondesc2icondesc1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

                            


© GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2013-2017 | Όροι χρήσης παροχής υπηρεσιώνΕπικοινωνία