τεχνικά χαρακτηριστικά

Η GΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σχεδιάστηκε ειδικά για τον αγροτικό τομέα με έναν και μόνο στόχο, να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, αλλά κυρίως να τροφοδοτήσει τους χρήστες με χρήσιμη γνώση, που καθένας θα αξιοποιήσει ώστε να διαμορφώσει μια επιχείρηση βιώσιμη και ανταγωνιστική.

CLOUD ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η GΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ λειτουργεί σε περιβάλλον cloud προσφέροντας στον χρήστη εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή (σταθερό ή φορητό υπολογιστή, κινητό, tablet, smartphone) διαθέτει .
Ο τρόπος αυτός σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα πιστοποιημένα συστήματα ασφαλείας διασφαλίζει την ασφαλή αποθήκευση των δεδομένων και εξαλείφει κάθε κίνδυνο διαγραφής.


PORTAL
O χρήστης έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες της GΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μέσα από το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του portal , το οποίο διαθέτει πλήθος υπηρεσιών που μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιεί.
Πρόκειται για ένα δυναμικό σύστημα στο οποίο ο χρήστης συμμετέχει ενεργά συμβάλλοντας στην εξέλιξη του.


ΠΑΡΟΧΗ YΠΗΡΕΣΙΩΝ
Δεν πρόκειται για μια σειρά συμβατικών λογισμικών προγραμμάτων αλλά για ένα σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών. Πρόκειται για σύγχρονες υπηρεσίες, εμπλουτισμένες με ειδικά προγράμματα όπου χρειάζεται, οι οποίες παρέχουν στους χρήστες στοιχεία, αποτελέσματα, σενάρια, εκπαίδευση, διοίκηση, δικτύωση, επιχειρηματικά πλάνα, μελέτες βιωσιμότητας, εκθέσεις, διευθετήσεις, κ.λπ.. Προσφέρει όλα όσα μέχρι τώρα κάνατε μόνοι σας ή σε συνεργασία με μια σειρά συνεργατών χάνοντας πολύτιμο χρόνο

Μάθε για τα πλεονεκτήματα που παρέχει στους χρήστες η GΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ εδώ