{{ error }}
Ενεργοποίηση με κλειδάριθμο

Καλησπέρα {{ user.email.substring(0, user.email.indexOf("@")) }}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ

Άρθρο της Έλλης Τσιφόρου, στο ένθετο «Η αγροτική παραγωγή & οικονομία εν μέσω ενεργειακής κρίσης» της εφημερίδας «Ύπαιθρος Χώρα»

H βιωσιμότητα, η οποία αποτελεί οριζόντιο αναπτυξιακό στόχο της ΕΕ για τις επόμενες δεκαετίες δεν αφορά δηλαδή αποκλειστικά την περιβαλλοντική και την κλιματική διάσταση της γεωργίας, όπως τείνει να θεωρείται, αλλά περικλείει ισότιμα την οικονομική και την κοινωνική.

Η γνώση και η καινοτομία αναγνωρίζονται ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη, με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να αποτελεί την πιο δυναμική έκφραση συμφιλίωσης και εξισορρόπησης των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών πτυχών της γεωργικής δραστηριότητας.

Η νέα ΚΑΠ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, θέτει στο επίκεντρο γνώση και τεχνολογική καινοτομία και παρέχει σημαντικές ευκαιρίες στήριξης του πράσινου και ψηφιακού μετασχηματισμού της ελληνικής γεωργίας.

Διαβάστε εδώ το επίκαιρο άρθρο της Γενικής Διευθύντριας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, Έλλης Τσιφόρου, όπως δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Η αγροτική παραγωγή και η οικονομία εν μέσω ενεργειακής κρίσης» της εφημερίδας ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ στις 06/05/2022.

Το άρθρο συντάχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «CAP2Fork – Προς ένα βιώσιμο σύστημα τροφίμων από τον αγρότη στον καταναλωτή», το οποίο υλοποιεί η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

#IMCAP #CAP2Fork #ΚΑΠ #CAP #GAIAΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ #GAIAEPICHEIREIN