{{ error }}
Ενεργοποίηση με κλειδάριθμο

Καλησπέρα {{ user.email.substring(0, user.email.indexOf("@")) }}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ

Μη χάσετε το 3ο επεισόδιο της σειράς «Πορτρέτα Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο»

Κάθε επεισόδιο της σειράς «Πορτρέτα Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο» επικεντρώνεται σε έναν βασικό παράγοντα της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων.  Στόχος είναι να δώσουμε τον λόγο στους πρωταγωνιστές της βιώσιμης μετάβασης του συστήματος τροφίμων ώστε να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, αλλά και να αναδείξουμε τη συμβολή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στη βιωσιμότητα.

Παρακολουθείστε το 3ο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στον κλάδο υπηρεσιών τροφίμων και ποτών. Για τις προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος σε σχέση με τη μετάβαση στη βιωσιμότητα παίρνει τον λόγο ο Περικλής Κοσκινάς, σεφ και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Cookoovaya.


Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το έργο #CAP2fork, τους στόχους, τις δράσεις και τα αποτελέσματά του στην ιστοσελίδα του έργου

#CAP2Fork #FarmToFork  #ΑπότοΑγρόκτημαστοΠιάτο #ΠορτρέταΑπότοΑγρόκτημαστοΠιάτο #Farm2Forkportraits #ΕφοδιαστικήΑλυσίδαΤροφίμων #ΑγροτικόςΤομέας #ΒιώσιμηΠαραγωγή #ΒιώσιμαΣυστήματαΤροφίμων #EuropeanGreenDeal #ΕυρωπαϊκήΠράσινηΣυμφωνία #IMCAP #ΚΑΠ #CAP #GAIAΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ #GAIAEPICHEIREIN