{{ error }}
Ενεργοποίηση με κλειδάριθμο

Καλησπέρα {{ user.email.substring(0, user.email.indexOf("@")) }}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Ο Ρομπέν στα χρόνια του κορονοϊού

Δεν φαίνεται να έχει τελειωμό το μαρτύριο της σταγόνας στο οποίο επιμένει να μας υποβάλει όλους η φωτισμένη ηγεσία της Ν.ΠΑΣΕΓΕΣ. Δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό τα ψέματα, οι απειλές και οι φαντασιώσεις τους. Από τις παγκόσμιες συνομωσίες πέρασαν τώρα στην εποχή που θα ηγηθούν της επανάστασης εναντίον του Φορέα Συντονισμού που πίνει το αίμα των αγροτών με το μπουρί.
Δυστυχώς η κατάσταση στην αυτοαποκαλούμενη Ν. ΠΑΣΕΓΕΣ έχει ξεφύγει εδώ και καιρό πέρα από κάθε λογική, πέρα από κάθε υπεράσπιση των επιχειρηματικών συμφερόντων μίας Οργάνωσης με τα παραμάγαζά της και μοιάζει να αφορά περισσότερο τη βιομηχανία του θεάματος. Αποτελεί πραγματικά ντροπή για μία οργάνωση που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί Συνεταιριστικές Οργανώσεις να έχει μετατραπεί σε φερέφωνο των αυτόκλητων «Ρομπέν των Αγρών» κάνοντας τα πάντα για να διαλύσουν το πλαίσιο υποβοήθησης του ΟΣΔΕ και να συνεχίσουν απρόσκοπτα κάποιοι να μοιράζουν βοσκοτόπια, ζώα και επιδοτήσεις σε εαυτούς και ημετέρους και να επεκτείνουν τα νόμιμα και παράνομα παραμάγαζά τους σε όλη τη χώρα.
Στα λιβελλογραφήματα που μας αποστέλλουν τακτικά όλοι όσοι εμπλέκονται στο έργο του ΟΣΔΕ φέρονται ως μέλη μίας σπείρας στην κεφαλή της οποίας βρίσκονται η ηγεσία του ΥπΑΑΤ και οι διοικήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και ακολουθούν η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και οι 80 συνεταιρισμοί μέτοχοί της.
Και βέβαια τα 391 ΚΥΔ (σε σύνολο 431) που έχουν ήδη συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και εργάζονται με σεβασμό στα συναλλακτικά ήθη και στο θεσμικό πλαίσιο, είναι κατά την Ν.ΠΑΣΕΓΕΣ είτε «εξαρτημένοι», είτε «καταπιεσμένοι» είτε απλώς ανόητοι που αρνούνται να δουν το «φως της αλήθειας» που προσφέρει απλόχερα ο φτηνός συνδικαλισμός. Ο χρόνος, το ύφος και το περιεχόμενο όσων γράφουν δεν αφήνουν πλέον σε κανέναν την παραμικρή αμφιβολία για το ρόλο και τον σκοπό όσων θεωρούν την αποσφαλμάτωση προαιρετική, την τεχνική υποστήριξη άχρηστη και την εκπαίδευση χαμένο χρόνο…
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα συνεχίσει, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα, να αντιμετωπίζει αυτή τη νοσηρή επίθεση με ψυχραιμία, απόλυτη τήρηση της νομιμότητας και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες της και τους 650.000 δικαιούχους ενισχύσεων.
Στο βαθμό που μας αναλογεί, ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους συνεργάτες μας για την ταλαιπωρία που υφίστανται εν μέσω της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλουν για να συλλέξουν τις δηλώσεις των παραγωγών σε συνθήκες πρωτόγνωρες. Υπομονή και επιμονή και κάποια επιστήμη θα αντιμετωπίσει το θέμα, αν όχι η ιατρική, τότε σίγουρα η νομική…
Καλή δουλειά με ασφάλεια.