{{ error }}
Ενεργοποίηση με κλειδάριθμο

Καλησπέρα {{ user.email.substring(0, user.email.indexOf("@")) }}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Καλλιεργούμε συνεργασίες, επενδύουμε στο αγροτικό μέλλον

Καλλιεργούμε συνεργασίες, επενδύουμε στο αγροτικό μέλλον, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας

Στρατηγικές εταιρικές συμφωνίες με την Τράπεζα Πειραιώς, την Wind Eλλάς, την Coral – Shell, την NRG και τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική με στόχο να συνεισφέρει στη μείωση του κόστους των καθημερινών αναγκών των δικαιούχων αγροτικών επιδοτήσεων και των παραγωγών ανά την Ελλάδα ανακοίνωσε χθες η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Όπως ανακοινώθηκε, αυτές οι συνεργασίες δεν είναι ευκαιριακές και η δυναμική τους μέσα στον χρόνο θα συντελέσει στην ολιστική παρέμβαση που επιθυμεί να επιτύχει η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην εγχώρια αγροτική οικονομία. Πρώτο βήμα αυτών των συνεργασιών αποτελεί η μείωση του κόστους υποβολής την Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και Σύμβουλος Διοίκησης Αγροτικής και Εμπορικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ανέδειξε τη σημασία και τον ρόλο αυτών των συνεργασιών τονίζοντας: «Η πρωτοβουλία αυτή σηματοδοτεί την δέσμευσή μας να εμπλουτίζουμε και να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μπορεί να προσφέρει έτσι ώστε να απαντά με ολοκληρωμένο και σύγχρονο τρόπο στις ανάγκες των αγροτών και των συνεταιρισμών. Προσπαθούμε έμπρακτα να είμαστε πολύ κοντά στον έλληνα παραγωγό, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του και έτσι σχεδιάζουμε την πολιτική μας και διαμορφώνουμε τις πρωτοβουλίες μας. Αυτό σημαίνει ότι εξελίσσουμε συνεχώς τις δράσεις μας κάτι που εξάλλου είναι και στο ίδιο το DNA της εταιρίας και των ανθρώπων της. Για το λόγο αυτό, οι συνεργασίες που ανακοινώνουμε σήμερα είναι μόνο η αρχή».

Αναφερόμενος στον πρωτογενή τομέα ο κ. Αντωνιάδης επεσήμανε ότι: «Μπορεί να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα για το νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα ώστε να ξεπεράσει την ύφεση και να εισέλθει σε τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης. Για να φθάσουμε όμως εκεί πρέπει να χτίσουμε ένα νέο πρότυπο οργάνωσης της αγροτικής παραγωγής. Η διεθνοποίηση της αγοράς και οι απαιτήσεις της, όπως και η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που άπτονται του αγροτικού τομέα, την ωθούν να ενταχθεί οργανικά στη νέα εποχή, όπου η διεθνοποίηση των αγορών και οι τεχνολογικές καινοτομίες έχουν τον πρώτο ρόλο».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Κουφουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, δήλωσε χαρακτηριστικά «Με αυτή την κίνηση στρατηγικής σημασίας επιθυμούμε να συμβάλουμε στη ανάδειξη του εγχώριου πρωτογενούς τομέα σε τομέα οικονομικής ανάκαμψης. Έχοντας θέσει ως άξονα προτεραιότητας τον Έλληνα παραγωγό η GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στοχεύει στην εξέλιξη αυτού του προγράμματος ανταπόδοσης με νέες εταιρίες με σκοπό να μηδενίσουμε το κόστος της δήλωσης Ενιαίας Ενίσχυσης για τους 550.000 πελάτες της εταιρείας» Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «επιθυμία και απαρχή όλων των συνεργασιών αποτέλεσε η κάλυψη των υφιστάμενων αναγκών που έχει ο σύγχρονος παραγωγός και τελικά η μετακύληση του κόστους σε εταιρείες που αντιλαμβάνονται τη δυναμική του τομέα που δραστηριοποιούμαστε και έχουν το ίδιο όραμα με εμάς».

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συνεργάζονται με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία που ανακοινώσαμε σήμερα με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Μια συνεργασία η οποία αντικατοπτρίζει για εμάς αφενός την αναγνώρισή προς το έργο που υλοποιεί η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα – ενός σημαντικού τομέα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας- και αφετέρου την πίστη μας ότι η ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών και των τεχνολογικών εφαρμογών μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα. Ευελπιστούμε ότι οι συνδρομητές της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα αξιοποιήσουν προς όφελός τους τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από αυτήν την από κοινού προσπάθεια των δύο εταιρειών».

Λευτέρης Γιαννακουδάκης, Marketing Manager Shell

«H εταιρεία Coral σε όλα τα 90 χρόνια δραστηριοποίησης της στην ελληνική αγορά έχει όραμα να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Με τις δραστηριότητές της συμβάλει στην παραγωγική ανάπτυξη της χώρας και με τη συγκεκριμένη συνεργασία έχει στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τον πρωτογενή τομέα προσφέροντας τα καλύτερα καύσιμα Shell στην αγορά των αγροτών, ενώ παράλληλα ενισχύει την ανταμοιβή του μέσα από το κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής Shell Smart Club. Η νέα μας συνεργασία με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα μας φέρει πιο κοντά στο αγροτικό κοινό καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες του αλλά και προσφέροντας ανταμοιβή μέσω των προγραμμάτων μας»

Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Αν. Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ομίλου, Interamerican 

«Σε συνεργασία με τη  CORAL Α.Ε.,  η Anytime προσφέρει αποκλειστικά για τα μέλη της GAIA, μία Shell GiftCard αξίας 10€ με κάθε νέα ασφάλιση οχήματος κάθε χρόνο και για όσο το όχημα είναι ασφαλισμένο στην Anytime».

Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής, NRG

«Μέσα από αυτή τη σύμπραξη, η nrg αποκτά την ευκαιρία να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες Αγροτικές οικογένειες και επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν χαμηλές χρεώσεις στην κατανάλωση ενέργειας, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Μέσα από τη μελέτη και το σχεδιασμό ειδικών προγραμμάτων παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, αποκλειστικά για τις ανάγκες της Ελληνικής Αγροτικής Οικογένειας, η nrg βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα Αγρότη, στηρίζοντας παράλληλα και τις Αγροτικές Επιχειρήσεις,  με σημαντικές μειώσεις στο βασικό λειτουργικό κόστος του ρεύματος.  Η Ελληνική Αγροτική οικογένεια και ο Έλληνας Παραγωγός έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μειωμένες χρεώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που φτάνουν έως και το 13,5% σε σχέση με το βασικό προμηθευτή».

Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Διοικητικού & Ανάπτυξης, Συνεταιριστική Ασφαλιστική

«Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ επιλέχθηκε με κριτήριο την ευελιξία στην παροχή των υπηρεσιών που προσφέρει ώστε να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες κάθε συνεταιριστικής  επιχείρησης που θέλει  να παραμένει βιώσιμη και ανταγωνιστική.  Οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις χτίζουν τοπικές, στέρεες κι ενδυναμωμένες οικονομίες και οποιοδήποτε μέσο εξυπηρετεί προς αυτή την κατεύθυνση εμάς θα μας βρίσκει συνοδοιπόρους, μιας και η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στηρίζει βαθειά και υπηρετεί πιστά ως μέλος, το θεσμό της Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι λοιπόν στο DNA της Εταιρείας μας να επιστρέφουμε στην κοινωνία οφέλη και συνεργασίες που προάγουν το συμφέρον των αγροτών.  Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συλλογική προσπάθεια θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη του κοινού μας στόχου, την παροχή υπηρεσιών ανώτερης αξίας στους πελάτες μας-συνεταιριστικές επιχειρήσεις».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2130187300, είτε στέλνοντας email στο marketing@c-gaia.gr.