{{ error }}
Ενεργοποίηση με κλειδάριθμο

Καλησπέρα {{ user.email.substring(0, user.email.indexOf("@")) }}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ

Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο

Τιμώντας το εθνικό μας προϊόν, το ελαιόλαδο, ολοκληρώθηκε και κυκλοφορεί ένα εκλαϊκευμένο επιστημονικό έργο που εμπεριέχει έναν τεράστιο πλούτο γνώσεων και συγχρόνως μια πρόσκληση διαλόγου για το μέλλον του προϊόντος.

37 ειδικοί επιστήμονες καλύπτουν όλη την «αγροδιατροφική αλυσίδα» σε 700 έγχρωμες σελίδες που κοσμούν εκατοντάδες φωτογραφίες, και με τη συμβολή του φωτογράφου Ανδρέα Σμαραγδή.

Το έργο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και τον συντονισμό του Βασίλη Ζαμπούνη της Άξιον Εκδοτικής που επιμελήθηκε της έκδοσης.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της “Εγκυκλοπαίδειας Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο” θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE, στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το βιβλίο θα μιλήσουν οι :
• Χριστόδουλος Αντωνιάδης, Σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής & Αγροτικής Τ ραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς & Πρόεδρος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
• Ιωάννης Θεριός, Ομότιμος Καθηγητής Δενδροκομίας, ΑΠΘ
• Εύη Προδρόμου, Yanni’s Olive Grove

Στις 7 ενότητες της έκδοσης παρουσιάζονται αναλυτικά :
1. Ιστορία & Πολιτισμός
2. Η πρωτογενής παραγωγή (καλλιέργεια)
3. Το ελαιοτριβείο (ελαιουργείο)
4. Συσκευασία, Τυποποίηση
5. Θέματα χημείας του ελαιολάδου και του πυρηνελαίου
6. Υγεία & Διατροφή
7. Θέματα Αγροτικής Ελαϊκής Πολιτικής

Αναλυτικά τα περιεχόμενα του βιβλίου μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» απευθύνεται σε όλο τον κόσμο του ελαιολάδου, στους επαγγελματίες, στους λάτρεις του προϊόντος, στη γενιά των νέων επιχειρηματιών με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα απαραίτητο βοήθημα, αλλά και το καλύτερο δώρο προς τους φίλους και συνεργάτες τους.