{{ error }}
Ενεργοποίηση με κλειδάριθμο

Καλησπέρα {{ user.email.substring(0, user.email.indexOf("@")) }}

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ

Εκδήλωση της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του έργου COOPinCAP

Η ενημερωτική εκδήλωση για το έργο COOPinCAP – «Συνεργασία για Βιώσιμη Γεωργία» έλαβε χώρα τη Τρίτη 6 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής στη Λάρισα.

Ξεκίνησε με ξενάγηση από τον υπεύθυνο της σχολής, Νίκο Τσουλούφα, και, στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν από τον υπεύθυνο Πωλήσεων Β. Ελλάδος της NEUROPUBLIC, Κώστα Τσιώνη, το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και η συμβολή της ΚΑΠ στην προώθηση της συνεργασίας.

Ακολούθησε επιτόπια ενημέρωση στον αγρομετεωρολογικό σταθμό που τοποθετήθηκε στο εκπαιδευτικό αγρόκτημα της σχολής, με την παρουσία των σπουδαστών, όπου ο κ. Τσιώνης ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας του σταθμού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν στοιχεία και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του γεωργικού τομέα στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η σεφ Ελισάβετ Κοντοκώστα, με την υποστήριξη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, παρουσίασε σε σπουδαστές και καθηγητές της σχολής δώδεκα ενδεικτικές συνταγές, που αναδεικνύουν τη μοναδική γεύση και την αυθεντικότητα των ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντων, συνδέοντας την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.

Στόχος του βιβλίου είναι να αναδείξει τη συμβολή της ΚΑΠ με τα συστήματα ποιότητας και τη χρήση των γεωγραφικών ενδείξεων.

Μπορείτε να δείτε μια σύνοψη της διαδραστικής εκδήλωσης του COOPinCAP στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή, στο βίντεο που ακολουθει.